Vi hälsar Filippa välkommen till IUC Syd!

Nu har vi glädjen att presentera ett nygammalt ansikte för er – Filippa Millqvist. Efter en framgångsrik fotbollskarriär i Italien är hon nu tillbaka hos IUC Syd för att arbeta i ett par av våra projekt.

Välkommen till IUC Syd Filippa! Hur känns det att börja din nya tjänst här?
Stort tack! Det känns väldigt roligt och spännande. Jag har ju jobbat för IUC Syd tidigare och det känns så bra att återigen få vara en del av det viktiga arbete som vi gör för skånsk industri.

Vad kommer du huvudsakligen arbeta med?
Jag kommer främst ha en administrativ roll i det nyuppstartade projektet SPIK, där jag bland annat kommer att ha kontakt med företag som har behov av kompetensutvecklingsinsatser. Jag kommer även stötta upp med kommunikationsarbete för Arbetsmarknadskunskap – ett koncept som ligger mig varmt om hjärtat.

Vad ser du mest fram emot?
Att vara en del av ett nystartat projekt och få följa det från början till slut känns väldigt spännande och lärorikt. Jag ser fram emot att få jobba med det här superteamet, få nya kunskaper och växa tillsammans med IUC Syd.

Och slutligen, hur går det med fotbollen nu? Har du lagt fotbollsskorna på hyllan för gott?
Jag kommer nog alltid fortsätta att spela fotboll, men numera på lägre nivå. Vi får se om jag kan styra upp en fotbollsmatch med kollegorna – eller varför inte med våra medlemsföretag!

Projektadministratör

0702- 81 52 82

Filippa Millqvist

Projektadministratör

Mina styrkor på jobbet är min nyfikenhet och mitt driv att hela tiden utvecklas.

Något inte alla vet om mig är att jag har vunnit mästerskap inom collegefotboll i USA! För övrigt har jag aldrig likadana strumpor på mig.

Kontaktuppgifter

  • 0702- 81 52 82

Dela via

FLER NYHETER SOM DU KANSKE GILLAR

Alla

”Det behövs nya utbildningsformer för anställda inom industrin”

Den gröna och digitala omställningen bidrar till ett omvandlingstryck som väsentligt påverkar framtida kompetensbehov. Världen förflyttar sig snabbt, men hänger…

25 januari, 2024 — Lästid 1 min

Alla

Vad gör du med 200 000 kronor i produktionsboosten ”extra allt”?

Föreställ dig att ditt företag får en produktionsboost för runt 200 000 kronor. Vad skulle du göra då? Vilka produktionsproblem…

15 februari, 2024 — Lästid 2 min

Alla

Framtiden är spårbar – utbildningsserie med fokus på spårbarhet och det digitala produktpasset

Chalmers Industriteknik bjuder in till en utbildningsserie som ger dig bättre koll på vad som menas med spårbarhet och digitala…

15 februari, 2024 — Lästid 1 min

Alla

Sök affärsutvecklingscheckar och öka er konkurrenskraft

Ska ni förverkliga nya planer inom digitalisering, hållbarhet eller internationalisering? Ta chansen att söka affärsutvecklingscheckar som kan bidra till att…

6 februari, 2024 — Lästid 1 min