En testbädd för effektivare automatisering

Vill ni automatisera er tillverkningsprocess för att öka konkurrenskraften och lönsamheten i företaget? Hos oss kan ni lära er om robotisering och automation i en testmiljö – vi kallar detta ”test before invest”.

Hos oss finns en industrirobot, en kollaborativ robot, en säkerhetsscanner och en 3D-printer. Vi kan tillsammans med er sätta upp ert ”case” i vår testmiljö för att öka er kunskap om den bästa lösningen utifrån era behov och för att underlätta framtida investeringsbeslut.

Har ni ett automatiseringsbehov eller funderar ni på en framtida automatisering? När ni kontaktar oss kan ni antingen beskriva era utmaningar eller så kan vi hjälpa er att identifiera era möjligheter genom en dialog eller en line walk hos er. Därefter bestämmer vi tillsammans hur vi går vidare. Vi kan till exempel förbereda vissa stationer i vår testmiljö för att passa era utmaningar. När ni sedan besöker vår fysiska testmiljö i Lund bokar vi ett arbetsmöte där vi testar och diskuterar olika lösningar, med syfte att ni ska gå därifrån med större vetskap och trygghet för att ta nästa steg i er automationsresa.