Teknik

Har du en idé, eller utmaning, som du vill testa, knåda och ta vidare till nästa steg? Vi kan hjälpa ditt företag att utveckla, förnya och optimera er produktion. Exempelvis kan vi hjälpa dig med:

 • Utveckling av hållbara produktionsmetoder, från inköp till leverans.
 • Automation av hela – eller mindre delar – av er produktionslina. Ni får se, testa och klämma på installationer och möjliga anpassningar för er produktion.
 • Kostnadseffektiva lösningar på en uppkopplad och smart produktion, anpassad efter det mindre tillverkande bolagets förutsättningar.
 • Prototyptestning och simulationer av rullband, VR/AR och digitala tvillingar.
 • Testa och komma igång med additiv tillverkning/3D-printing.

Läs mer om insatser och projekt

Affär

Morgondagens affär kommer kräva en resurseffektiv omställning av såväl kunderbjudande som produktion. Våra affärsutvecklare kan hjälpa ditt företag på vägen mot ett minskat klimatavtryck av din affär. Vi kan hjälpa dig med:

 • Grön omställning där din affär och lönsamhet går hand i hand med minskade klimatavtryck.
 • Cirkulära affärsmodeller som frikopplar erbjudandet från den fysiska produkten. Här tjänar ditt företag pengar på att behålla ägandet och låta kunder abonnera på produktens funktion.
 • Genom vårt engagemang i Big Science Sweden kan vi hjälpa ditt företag att göra affärer med framstående forskningsanläggningar

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig till gröna och lönsamma affärer

Kompetens

Står ni inför en generationsväxling och funderar på vilka kompetenser ni behöver idag, i morgon, om fem eller 10 år? Och har ni rätt kompetenser för en hållbar affär och produktion? Vi kan hjälpa er med:

 • Strategisk affärsutveckling och kartläggning av kompetenserna ni kan behöva på kort och lång sikt för att nå era affärsmål och snabba på omställningen till grön affär och produktion.
 • Att öka er kapacitet att attrahera dagens unga till ert företag genom exempelvis Teknikcollage och Arbetsmarknadskunskap.
 • Kompetensutveckling för dina medarbetare, ihopkopplat med er affärsstrategi.

Läs mer om hur vi jobbar för en förbättrad kompetenssäkring för ditt företag

Vårt arbete börjar alltid med ett samtal

Vi arbetar alltid i en nära dialog med våra företag. Vi har en tydlig och strukturerad process för att fånga upp era behov och vägleda er till rätt insatser.

Boka en kostnadsfri företagsanalys för ditt företag

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag? Kontakta Christine här nedan.

Kontaktuppgifter

Medlemsansvarig

0733-50 30 11

Christine Harde

Medlemsansvarig

Mina styrkor på jobbet är min höga förmåga att kommunicera med människor och i synnerhet företagare. Tack vare mina erfarenhet av att själv driva företag har jag helt enkelt förståelse för helheten i att driva företag och allt vad det innebär. I övrigt är jag en glad, positiv och utåtriktad person som har nära till skratt och får andra att känna sig trygga i min närvaro!

Något inte alla vet om mig är att jag är en jäkel på att spela luftgitarr!

Kontaktuppgifter

 • 0733-50 30 11