Elmia Subcontractor är norra Europas största underleverantörsmässa och mötesplatsen för företagen inom tillverkande industrin, deras kunder och leverantörer. Här finner du också IUC-montern med ett stort antal industri och industrinära företag från olika delar av Sverige. Allt under ett och samma tak.

IUC montern erbjuder ett smart och bekvämt utställarkoncept med en ”fullservicelösning” där det mesta ingår för ett bekymmersfritt och framgångsrikt mässdeltagande. I år expanderar vi dessutom till fyra ”monteröar” med ännu fler utställande företag. Möjligheten att nätverka och utveckla nya samarbeten har aldrig varit större.

Fokusera på era besökare så sköter vi resten

Det skall vara enkelt! Grundtanken med IUC:s samlingsmonter på Elmia Subcontractor är att ni skall kunna släppa allt det praktiska som rör utställandet. Då kan ni fokusera på det ni är där för i första hand: att nätverka, skapa leads, utveckla kundrelationer och träffa leverantörer.

Detta ingår i vår Fullservicelösning:

  • Färdig monterplats (15 kvm) utformad och inredd utifrån era egna önskemål.
  • Servicecenter: Här finns våra montervärdar som hjälper er som utställare tillrätta, ger praktiskt stöd och teknisk support om problem uppstår.
  • Café och möteslounge där vi serverar enklare maträtt, dryck, kaffe, färsk frukt och fika under hela veckan. I loungen kan ni sitta ifred och diskutera och planera med era monterbesökare.
  • Nätverkande: Förutsättningarna att utveckla nya kontakter och samarbeten är perfekta eftersom ni deltar tillsammans med ett stort gäng andra spännande och engagerade företag inom industrin.
  • Afterwork: Lär känna de övriga monterdeltagarna under lättsammare former ihop med god mat och dryck.
  • Förbokning av hotellboende: Precis intill mässhallarna ligger Scandic Elmia där vi har ett begränsat antal hotellrum reserverade för våra mässdeltagare. (Kostnad för rum tillkommer.)

*Med reservation för förändringar.

Skicka en intresseanmälan

Film: möt två av utställarna 2023

Vill du veta mer?

Kontakta Christine Harde, IUC Syd