Varför vara medlem i IUC Syd?

Vill du stärka ditt företag och utöka ditt nätverk samtidigt som du bidrar till utvecklingen av skånsk industri? Varmt välkommen som medlem hos oss!

Som medlem i IUC Syd får ditt industriföretag stöd för långsiktig strategisk utveckling. Vi är en unik och neutral mötesplats mellan näringslivet, akademin och den offentliga sektorn. Ni får tillgång till Skånes största industrinätverk och till avgörande utvecklingsinsatser i en tid med snabba förändringar. Ni stärker ert företag inom teknik-, affärs- och kompetensrelaterade frågor och utmaningar. Förutom ett starkt kontaktnät av intressanta branschkollegor, får ni också viktiga kontakter med potentiella samarbetspartners.

Genom medlemskapet blir ni en del av den ideella föreningen som äger IUC Syd och er röst blir betydelsefull för utvecklingen av en hållbar skånsk industri.
Christine Harde, Medlemsansvarig IUC Syd

Vilket medlemskap passar ditt industriföretag?

 

Basmedlemskap
Detta är vårt grundmedlemskap för industriföretag. Det ger er tillgång till en rad utvecklingsmöjligheter, erbjudanden och tjänster.

Plusmedlemskap
För industriföretag som vill ha tillgång till alla våra nätverk och innehållet i basmedlemskapet.

Nätverksmedlemskap
För industriföretag som vill delta i ett eller flera specifika nätverk.

Kontaktuppgifter

Medlemsansvarig

0733-50 30 11

Christine Harde

Medlemsansvarig

Mina styrkor på jobbet är min höga förmåga att kommunicera med människor och i synnerhet företagare. Tack vare mina erfarenhet av att själv driva företag har jag helt enkelt förståelse för helheten i att driva företag och allt vad det innebär. I övrigt är jag en glad, positiv och utåtriktad person som har nära till skratt och får andra att känna sig trygga i min närvaro!

Något inte alla vet om mig är att jag är en jäkel på att spela luftgitarr!

Kontaktuppgifter

  • 0733-50 30 11