Utbildningar – för att stärka människorna i industrin

Vi arbetar för att få individer att växa – till nytta för både våra medlemsföretag, industrin i stort och för vår region. Vi tycker att kompetensutveckling ska vara enkelt, en naturlig del av vardagen och den ska ge mätbara resultat. Genom att utgå från ditt företags behov kan vi anpassa utbildningar efter just era önskemål.

 

Medarbetarnas möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling kommer att vara den stora konkurrensfördelen i framtidens industriföretag. Hur kan du och dina medarbetare ligga i framkant? Att utveckla medarbetare ökar företagets effektivitet och produktivitet, och skickar också den viktiga signalen att du prioriterar din personal.

Vi på IUC Syd arbetar som en strategisk partner till industrin och erbjuder olika tjänster för att kompetenssäkra ditt företag. Nedan kan du läsa mer om hur vi kan stödja ditt företag med allt från kompetenskartläggning till utbildningar.

Hur vi arbetar med kompetenssäkring

Vi hjälper er att kartlägga era kompetensbehov

Kompetensutveckling kräver planering och noggrant förarbete för att få rätt utfall. Vi arbetar med en metodik där vi i vägleder er från ert nuläge till färdig handlingsplan för att täcka era kort- och långsiktiga kompetensbehov.

Läs mer om hur ni kan få hjälp med kompetenskartläggning

Vi erbjuder utbildningar

Vi erbjuder behovsanpassade utbildningar nära dig, både fysiskt och digitalt, till ett kostnadseffektivt pris. Vi har ett brett kvalitetssäkrat nätverk av utbildare och arbetar ständigt med att utöka nätverket och vårt utbud av utbildningar utifrån era behov.

Vi vägleder er till rätt utbildningsinsats

Genom vårt arbete med att fånga upp era behov kan vi med hjälp av vårt breda kontaktnät av utbildningsanordnare guida er till rätt utbildningsinsats. Vi är experter på att matcha era behov med rätt aktör eller rätt utbildning.

Har du frågor och funderingar eller vill veta mer om IUC Kompetens – tveka inte att kontakta oss!

Kontaktuppgifter

IUC Kompetens

0707-73 56 55

Annhild Månsson

IUC Kompetens

Min styrka på jobbet är att se det stora perspektivet på saker och ting. Jag har lätt för att knyta ihop och se sammanhang och är nyfiken på hur allt hänger ihop och fungerar.

Något inte alla vet om mig är att jag har sjungit en hel del opera, men nu är det mest bakverk och trädgårdsarrangemang som gäller!

Kontaktuppgifter

  • 0707-73 56 55

Projektledare, Upphandling

0768-64 99 03

Richard Greyling

Projektledare, Upphandling

Mina styrkor på jobbet är min nyfikenhet och att jag alltid har ordning och reda. Jag har även bra koll på teknik vilket gör mig till den inofficiella ”IT-killen” på jobbet.

Något inte alla vet om mig är att jag är en sydafrikansk irländare som är kvalificerad barista och är dessutom en erfaren cricketspelare!

Kontaktuppgifter

  • 0768-64 99 03