Ny kommunikationsansvarig på IUC Syd

Med över tio års arbete som kommunikatör i ryggen börjar Joachim Graetsch den här veckan sin nya roll som ansvarig för IUC Syds kommunikation. Vi hälsar honom välkommen och passar på att känna honom på pulsen.

Vad har du för erfarenheter som du tar med dig till oss?  

Jag har arbetat brett som kommunikatör i olika roller, däribland på Utrikesdepartementets pressavdelning, på Kommerskollegium och senast som politisk tjänsteman i riksdagen. Vid sidan av det rent kommunikativa arbetet har jag också jobbat med sakfrågor kopplat till kompetensförsörjning, forskning och innovation. Det är frågor som ligger mig varmt om hjärtat och som jag med stort intresse kommer att fördjupa mig i hos IUC Syd.

Vad ser du fram emot i din nya roll som ansvarig för IUC Syds kommunikation?

Att jobba med kommunikation är ett lagarbete och jag ser fram emot att jobba tillsammans med mina kollegor för att stärka IUC Syds varumärke, utveckla kommunikationsarbetet så att det stöttar vår övergripande verksamhet och tydliggöra vårt erbjudande gentemot nya och befintliga medlemmar. Ytterst handlar mitt arbete om att vara med och stärka konkurrenskraften i skånska industribolag, och det känns mycket givande.

Dela via

FLER NYHETER SOM DU KANSKE GILLAR

Alla

Ny order till ESS för framgångsrika Examec

Vårt medlemsföretag Examec i Tomelilla har tagit hem en ny order till ESS. Det handlar om en ovanlig typ av…

23 april, 2024 — Lästid 2 min

Alla

Automation & produktionskompetens - två checkar att söka senast 30 september

Förbered ditt företag och dina medarbetare Med automationschecken kan du få stöd att rusta ditt företag inför framtida investeringar i…

22 april, 2024 — Lästid 2 min

Alla

Wellotech från Helsingborg vinnare av Blixtlåset 2024 - tävlingen för unga innovatörer

I tuff nationell konkurrens kammade uppfinnarna Isabell, Hasan, Rasmus och Alexander från NTI Gymnasiet Helsingborg hem vinsten i svenska gymnasiemästerskapen…

12 april, 2024 — Lästid 1 min

Alla

Delta i undersökning om företagens cirkulära omställning

Vilka svårigheter och utmaningar möter du och ditt företag i den cirkulära omställningen? Nu kan du vara med i en…

27 mars, 2024 — Lästid 1 min