Ny kommunikationsansvarig på IUC Syd

Med över tio års arbete som kommunikatör i ryggen börjar Joachim Graetsch den här veckan sin nya roll som ansvarig för IUC Syds kommunikation. Vi hälsar honom välkommen och passar på att känna honom på pulsen.

Vad har du för erfarenheter som du tar med dig till oss?  

Jag har arbetat brett som kommunikatör i olika roller, däribland på Utrikesdepartementets pressavdelning, på Kommerskollegium och senast som politisk tjänsteman i riksdagen. Vid sidan av det rent kommunikativa arbetet har jag också jobbat med sakfrågor kopplat till kompetensförsörjning, forskning och innovation. Det är frågor som ligger mig varmt om hjärtat och som jag med stort intresse kommer att fördjupa mig i hos IUC Syd.

Vad ser du fram emot i din nya roll som ansvarig för IUC Syds kommunikation?

Att jobba med kommunikation är ett lagarbete och jag ser fram emot att jobba tillsammans med mina kollegor för att stärka IUC Syds varumärke, utveckla kommunikationsarbetet så att det stöttar vår övergripande verksamhet och tydliggöra vårt erbjudande gentemot nya och befintliga medlemmar. Ytterst handlar mitt arbete om att vara med och stärka konkurrenskraften i skånska industribolag, och det känns mycket givande.

Dela via

FLER NYHETER SOM DU KANSKE GILLAR

Alla

AMK-teamet förstärks med ny klassrumskommunikatör

Vi hälsar Kevin Thalamcherry välkommen till oss på IUC Syd. Kevin blir en del av teamet som jobbar med långsiktig…

27 februari, 2023 — Lästid 1 min

Alla

IUC Syd erbjuder: 52h coachning i allt från produktionsutveckling till hållbarhetsstrategier

En utvecklingsresa betyder ofta att flera affärsstrategiska beslut måste fattas. Det är bara starten på resan som kan innebära nya…

2 maj, 2023 — Lästid 1 min

Alla

Välkommen Jerry Bengtson, ny ordförande för Teknikcollege Skåne

Jerry Bengtson lämnade posten som VD på Tetra Pak för ett år sedan, efter en lång karriär inom bolaget. Engagemanget…

25 april, 2023 — Lästid 1 min

Alla

Ställ ut med IUC Syd på Elmia Subcontractor 14-16 november 2023

Elmia Subcontractor är norra Europas ledande underleverantörsmässa, en mötesplats för företag inom tillverkande industri, deras kunder och leverantörer. Under ett…

23 mars, 2023 — Lästid 4 min