Möt industrin i IUC-montern på Elmia Subcontractor 14-16 november

Jönköping

14-16 november, 2023

Möt industrin i IUC-montern på Elmia Subcontractor 14-16 november
Jönköping
14-16 november, 2023

IUC-företagen i Skåne, Värmland och Skaraborg gör gemensam sak i IUC-montern på ESC-Elmia Subcontractor i Jönköping 14-16 november. Utställarplatserna i den nya mässatsningen tog slut redan i april.

ESC är norra Europas ledande underleverantörsmässa, en mötesplats för företagen inom tillverkande industrin, deras kunder och leverantörer.

Här finner ni för första gången någonsin på ESC-mässan IUC-montern, med industri och industrinära företag från Skåne, Värmland och Skaraborg under ett och samma tak. Ett utställarkoncept där företagen erbjuds en enkel och bekväm Fullservicelösning.

IUC-montern är ett samarbete mellan IUC SverigeIUC Stål & Verkstad,IUC Syd och IDC Skaraborg som i år samlar 14 företag från de olika regionerna.

Missa inte möjligheten att träffa våra spännande och innovativa utställare, ta en fika, nätverka, lyssna på inspirerande föredrag och diskutera samarbete i vårt hållbara gröna café!

Vi ses i C-hallen under monternumren C02:24, C02:27 och C01:33.

Medlemsansvarig

0733-50 30 11

Christine Harde

Medlemsansvarig

Mina styrkor på jobbet är min höga förmåga att kommunicera med människor och i synnerhet företagare. Tack vare mina erfarenhet av att själv driva företag har jag helt enkelt förståelse för helheten i att driva företag och allt vad det innebär. I övrigt är jag en glad, positiv och utåtriktad person som har nära till skratt och får andra att känna sig trygga i min närvaro!

Något inte alla vet om mig är att jag är en jäkel på att spela luftgitarr!

Kontaktuppgifter

  • 0733-50 30 11

Dela via