Ställ ut med IUC Syd på Elmia Subcontractor 14-16 november 2023

Elmia Subcontractor är norra Europas ledande underleverantörsmässa, en mötesplats för företag inom tillverkande industri, deras kunder och leverantörer. Under ett och samma tak samlar IUC Syd och IUC Sverige en rad industriföretag från södra och mellersta Sverige i en gemensam samlingsmonter. IUC Syd erbjuder er ett enkelt utställarkoncept genom en bekväm fullservicelösning.

Fokusera på era besökare så sköter vi resten

Grundidén med IUC:s samlingsmonter på Elmia Subcontractor är att det skall vara enkelt. Genom vår fullservicelösning ska ni kunna släppa allt det praktiska som har med utställandet att göra och fokusera på det ni först och främst är där för: att skapa nya kontakter, träffa kunder och leverantör, och framför allt, skapa affärsmöjligheter.

Vårt erbjudande i fullservicelösningen till er:

  • Färdigmonterad och inredd monterplats (15 kvm) utformad utifrån era egna önskemål. Allt står redo och klart när ni anländer till första mässdagen.
  • Servicecenter: Här finns våra montervärdar som hjälper er tillrätta, ger praktiskt stöd och teknisk support om problem uppstår.
  • Café och möteslounge där vi serverar enklare maträtt, dryck, kaffe, färsk frukt och fika under hela veckan. I loungen kan ni sitta ifred och diskutera och planera med era monterbesökare och kunder. Här finns också ett mindre mötesrum om ni vill sitta mer enskilt och prata i lugn och ro.
  • Nätverkande: Möjligheterna att skapa nya kontakter är stora eftersom ni deltar tillsammans med ett gäng andra spännande och engagerade företag i branschen.
  • Afterwork: Lär känna de övriga monterdeltagarna under lättsammare former ihop med god mat och dryck.
  • Förbokning av hotellboende: Precis intill mässhallarna ligger Scandic Elmia där vi har ett begränsat antal hotellrum reserverade för våra mässdeltagare (Kostnad för rum tillkommer).
  • Lunchservice: Om ni vill äta er lunch i vårt café eller i er egen monterdel tar vi upp beställningar på vårt morgonmöte och serverar den mellan kl 12-13, till självkostnadspris.

Med reservation för förändringar.

 

”Allt är färdigt när vi kommer” – Claes Sollycke, Holms Rostfria AB, om värdet av IUC Syds fullservicelösning

Holms Rostfria AB har ställt ut på Elmia Subcontractors i 10 år. För andra året i rad ställer företaget ut tillsammans med IUC Syd. Claes Sollycke, VD, berättar om värdet han ser med att delta i detta sammanhang.

Vilket värde ser du med att ställa ut på Elmia Subcontractors?

– För oss är det ett sätt att marknadsföra oss och det ger oss ett kontaktnät som vi har nytta av. Där har vi skapat de första kontakterna med många nya kunder, som har lett till framtida bra affärer för alla parter, men det är även ett tillfälle för oss att träffa befintliga kunder. Det har hänt att vi träffat kunder för första gången på grund av de stora avstånden. Jönköping ligger bra till, mitt i Sverige. Det är tidseffektivt på så sätta att man når många på samma ställe.

Vad fick er att vilja ställa ut i IUC Syds samlingsmonter i år igen?

– Framför allt servicen ni erbjuder! Allt är färdigt när vi kommer. Vi kan bara inreda vår monter och bjuda in kunder och besökare på kaffe i den avskilda loungen eller mötesrummet. Det är väldigt uppskattat av oss och besökarna! Det är en positiv atmosfär där man hjälps åt och hänvisar intresserade till en monter som har det de efterfrågar.

Vad har du för tips till dem som ska ställa ut för första gången?

– Det är viktigt att sticka ut och synas som utställare och vi har fått mycket uppskattning för att man på långt håll ser Holms Rostfria med våra utmärkande plåtar på väggarna. Mitt tips till någon som ska utforma sin monter för första gången är att se till att det syns vad ert företag sysslar med!

Vill ni också träffa kunder och skapa framtida affärer? Mejla Christine Harde och boka er plats!

Medlemsansvarig

0733-50 30 11

Christine Harde

Medlemsansvarig

Mina styrkor på jobbet är min höga förmåga att kommunicera med människor och i synnerhet företagare. Tack vare mina erfarenhet av att själv driva företag har jag helt enkelt förståelse för helheten i att driva företag och allt vad det innebär. I övrigt är jag en glad, positiv och utåtriktad person som har nära till skratt och får andra att känna sig trygga i min närvaro!

Något inte alla vet om mig är att jag är en jäkel på att spela luftgitarr!

Kontaktuppgifter

  • 0733-50 30 11

Dela via

FLER NYHETER SOM DU KANSKE GILLAR

Alla

Nyhetsinslag från P4 Malmöhus: Behöver 30 000 nyanställda – syrsor lockbete

Alldeles nyligen följde P4 Malmöhus med IUC Syd och Arbetsmarknadskunskap till Bjärehovsskolan i Lomma. Där pratade de jobb, studier och…

27 mars, 2024 — Lästid 1 min

Alla

Wellotech från Helsingborg vinnare av Blixtlåset 2024 - tävlingen för unga innovatörer

I tuff nationell konkurrens kammade uppfinnarna Isabell, Hasan, Rasmus och Alexander från NTI Gymnasiet Helsingborg hem vinsten i svenska gymnasiemästerskapen…

12 april, 2024 — Lästid 1 min

Alla

Delta i undersökning om företagens cirkulära omställning

Vilka svårigheter och utmaningar möter du och ditt företag i den cirkulära omställningen? Nu kan du vara med i en…

27 mars, 2024 — Lästid 1 min

Alla

Robotresa gav mersmak för nya automationssatsningar

Den 28 februari åkte en fullsatt buss med representanter från runt 25 företag från södra Sverige på en studieresa till…

12 mars, 2024 — Lästid 6 min