IUC Medlem

Industrifika: Trendspaningar inom AI och industrin

Digital plats

1 december, 15.00-16.00

Anmäl här
Industrifika: Trendspaningar inom AI och industrin
Digital plats
1 december, 15.00-16.00

Den 1 december är det dags för årets sista Industrifika med temat ”Trendspaningar inom AI och industrin”. Detta föredrag hålls av vårt nya medlemsföretag NordAxon.Är du nyfiken på de senaste trender inom AI/ML fältet? Vill du höra om hur AI kan appliceras inom din industri? Eller vill du helt enkelt ställa dina AI-frågor till regionens mest kompetenta AI/ML profiler? Tveka då inte på att ta chansen och anmäl dig till detta AI-föredrag.Välkommen till en Industrifika där Robert Kielerstajn och Filip Bolling ger oss en inblick i trender inom AI och industrin!

NordAxon

NordAxon hjälper företag att upptäcka fördelarna med tillämpad Artificial Intelligence (AI) och Machine Learning (ML). Tjänsterna – som är skräddarsydda efter kundernas innovationsmognad – innefattar rådgivning, kurser för ledare och medarbetare, tillämpade lösningar samt konsulttjänster.

Brygg dig en god kopp kaffe och lyssna till denna inspirerande Industrifika!Datum, Tid: 1 december, 15.00 – 16.00Plats: Digitalt (länk skickas ut via mejl)Anmäl dig här

Medlemsansvarig

0733-50 30 11

Christine Harde

Medlemsansvarig

Mina styrkor på jobbet är min höga förmåga att kommunicera med människor och i synnerhet företagare. Tack vare mina erfarenhet av att själv driva företag har jag helt enkelt förståelse för helheten i att driva företag och allt vad det innebär. I övrigt är jag en glad, positiv och utåtriktad person som har nära till skratt och får andra att känna sig trygga i min närvaro!

Något inte alla vet om mig är att jag är en jäkel på att spela luftgitarr!

Kontaktuppgifter

  • 0733-50 30 11

Dela via