Teknikworkshop: Nya & större värden med digitaliserade värdekedjor

Digitalt via Zoom, länk skickas ut innan workshoppen.

25 april kl 9.00 - 12.00

Anmäl här
Teknikworkshop: Nya & större värden med digitaliserade värdekedjor
Digitalt via Zoom, länk skickas ut innan workshoppen.
25 april kl 9.00 - 12.00

Digitaliseringen påverkar allt och alla genom nya sätt att arbeta och skapa värde. Vilka nya möjligheter till samarbete ger digitaliseringen ditt företag? Välkommen till Teknikworkshop!

Genom digitalisering kan information delas mycket mer effektivt, både inom och mellan företag. I industriella värdekedjor finns stor potential att öka samarbetet, skapa effektivare processer med bättre resursutnyttjande och skapa nya värden för framtida konkurrenskraft. Digitalisering behövs för att möta den accelererande förändringstakten och utmaningen med klimatomställning och därmed skapa en hållbar produktion.

Varje företag är dock unikt med sina egna förutsättningar och förståelse för var och hur värde kan skapas. Därför måste varje företag skapa sin egen digitaliseringsresa – det finns sällan hyllfärdiga lösningar. För att hänga med i utvecklingen är det kritiskt att komma i gång nu och börja bygga kunskap kring digitalisering.

Du får lära dig mer om ”Reseguiden för industriell digitalisering” – ett strukturerat arbetssätt för företag som vill påskynda sin digitaliseringsresa, framtaget inom projektet Digitala Stambanan.

För vem?

Teknikworkshoppen riktar sig till dig som är nyfiken och vill veta mer om hur digitaliseringen kan utveckla samarbetet mellan företag i värdekedjor. Här har du chans att knyta kontakt med forskare och nätverka och diskutera med andra företag.

Praktisk information

Plats: Digitalt via Zoom, länk skickas ut innan workshoppen.
Datum & tid: Tisdagen den 25 april kl 09.00-12.00.
Anmälan: Senast 21 april.
Workshopledare: Martin Friis och Magnus Mörstam, Produktion2030.

Teknikworkshoppen är kostnadsfri.

Projektledare

0727-39 12 52

Pia Holmberg

Projektledare

Kontaktuppgifter

  • 0727-39 12 52

Dela via