Teknikworkshop: AI för att optimera produktionsprocessen

Digitalt, via Zoom

12 september, kl 9.00-12.00

Anmäl här
Teknikworkshop: AI för att optimera produktionsprocessen
Digitalt, via Zoom
12 september, kl 9.00-12.00

Hur kan ni som tillverkande företag använda AI i er produktion och vilken potential finns det för att tillämpa AI i olika faser av en produkts livscykel? IUC Syd hälsar er varmt välkomna till en inspirerande teknikworkshop om hur AI kan effektivisera och optimera produktionen och bidra till lägre klimatavtryck och en ökad lönsamhet.

Workshoppen ger dig insikt kring möjligheterna att använda AI i produktionen och verktyg för att ta fram en plan för att utnyttja AI:s möjligheter i ditt företag. Ni kommer att få inblick i den senaste utvecklingen när det gäller tillämpning av AI i olika faser av en produkts livscykel och AI:s potential för miljömässig hållbarhet.

Ni kommer att få lyssna till, Peter Funk, professor i AI, LiU, Johannes Matschewsky, biträdande universitetslektor i circular design, LiU och Tomohiko Sakao, professor i lifecycle engineering, LiU, som bland annat kommer att presentera en AI-studie som tittat på optimeringar i produktionsprocessen och hur AI kan användas för detta.

IUC Syd i samarbete med RISE och Produktion2030.

           

 

 

Medlemsansvarig

0733-50 30 11

Christine Harde

Medlemsansvarig

Mina styrkor på jobbet är min höga förmåga att kommunicera med människor och i synnerhet företagare. Tack vare mina erfarenhet av att själv driva företag har jag helt enkelt förståelse för helheten i att driva företag och allt vad det innebär. I övrigt är jag en glad, positiv och utåtriktad person som har nära till skratt och får andra att känna sig trygga i min närvaro!

Något inte alla vet om mig är att jag är en jäkel på att spela luftgitarr!

Kontaktuppgifter

  • 0733-50 30 11

Dela via