Teknikworkshop: AI-baserad bildanalys för kvalitetskontroll i tillverkande industri

Digitalt

18 oktober kl. 09.00 - 12.00

Anmäl här
Teknikworkshop: AI-baserad bildanalys för kvalitetskontroll i tillverkande industri
Digitalt
18 oktober kl. 09.00 - 12.00

Hur kan AI hjälpa till att automatiskt upptäcka kvalitetsbrister i produktionen? Lär dig mer om den stora potential som finns i användandet av maskininlärningstekniker för bildanalys och låt dig inspireras av möjligheterna.

Workshopen ger insikt i den senaste generation av industriella vision-system som använder sig av AI-baserad bildanalys. Deltagarna får en introduktion till maskininlärningstekniker och en insikt i hur kraftfulla dessa tekniker kan när de kombineras med ett kamerasystem för att kontrollera kvalitet i produktionen.

Workshopen ger också exempel på olika industriella problem som är lämpliga att lösa med AI-baserad bildanalys, och en introduktion till vilka egenskaper det är hos problem som gör dom mer eller mindre lätta att lösa med hjälp av maskininlärningstekniker. Teknikworkshopen är baserad på projektet P2030: VISION.

Datum och tid: Tisdag 18 oktober 2022 kl. 09:00-12:00
Plats: Digitalt, anslut via Zoom. Länk skickas före workshopen.
För vem: Workshopen riktar sig till dig som inte har några tidigare kunskaper inom maskininlärning eller AI-baserad bildanalys. Du jobbar inom tillverkande industri där ni ser potential att upptäcka och hantera kvalitetsbrister i produktionen.
Anmälan: Senast 14 oktober 2022

Dela via