Exklusivt för plus- och nätverksmedlemmar

Nätverksträff: Affärssystemet Monitor

Digitalt via Teams

17 november kl 09.00 -11.00

Anmäl här
Nätverksträff: Affärssystemet Monitor
Digitalt via Teams
17 november kl 09.00 -11.00

IUC Syd:s monitor-nätverk ger nätverksdeltagarna förbättrade kunskaper i affärssystemet Monitor. Vid nätverksträffarna medverkar alltid experter från Monitor. Deltagarna har stora möjligheter att lyfta behov, frågeställningar och utmaningar inom systemet och få en direkt återkoppling på dessa från Monitor.

Inför träffen kommer vi att hämta in de frågeställningar från deltagarna i nätverket och sm deltagarna vill diskutera, både vad gäller direkta behov i systemet och faktorer runtom som påverkar användandet av systemet. Det går bra att delta oavsett om man använder sig av G5 eller G4.

Datum och tid: 17 november 2022 kl 09.00 – 11.00
Plats: Digitalt via Teams, länk
Anmälan: https://www.anpdm.com/public/event/RegistrationForm/4342594A73464251477440

Nätverksträffen kommer att gästas av en Monitorkonsult som svarar på frågor, ger tips och är med i dialogerna med er som deltagare.
Vi tar i förväg in era frågeställningar och planerar innehållet i träffen tillsammans med konsulten från Monitor. Skicka frågor till

Vill du och ert företag delta i vårt monitor-nätverk?

Möjligheten att delta och bygga upp era kompetenser och kunskaper i Monitor ingår i våra plusmedlemskap och nätverksmedlemskap i IUC Syd. Vill ni bli medlemmar och delta i monitor-nätverket eller något av våra andra nätverk? Kontakta Christine Harde här nedan:

Medlemsansvarig

0733-50 30 11

Christine Harde

Medlemsansvarig

Mina styrkor på jobbet är min höga förmåga att kommunicera med människor och i synnerhet företagare. Tack vare mina erfarenhet av att själv driva företag har jag helt enkelt förståelse för helheten i att driva företag och allt vad det innebär. I övrigt är jag en glad, positiv och utåtriktad person som har nära till skratt och får andra att känna sig trygga i min närvaro!

Något inte alla vet om mig är att jag är en jäkel på att spela luftgitarr!

Kontaktuppgifter

  • 0733-50 30 11

Dela via