IUC Syd och RISE i erbjuder en seminarieserie om: Kunskaperna, verktygen och arbetssätten som ger kraft och fart till er utvecklingsresa

Digitalt, länk skickas ut efter anmälan

10 maj kl 15.00 - 16.00

Anmäl här
IUC Syd och RISE i erbjuder en seminarieserie om: Kunskaperna, verktygen och arbetssätten som ger kraft och fart till er utvecklingsresa
Digitalt, länk skickas ut efter anmälan
10 maj kl 15.00 - 16.00

Strategiska affärs- och utvecklingsbeslut tar tid och kraft att ro i hamn. Men. Genom ett smart och systematiskt innovationsarbete går det att få både ett kraftfullare och snabbare och genomslag för era målsättningar och utvecklingsresor.

Oavsett om ni siktar på en vässad produktionslinje, vill utveckla nya material eller gå mot en cirkulär och hållbar produktion kan innovationsledning spela avgörande roll för slutresultatet. I samarbete med RISE erbjuder nu IUC Syd er möjligheten att fördjupa era kunskaper i att leda och driva igenom ert företags utvecklingsresor.

 

Seminarieserie i två delar om hur ni får kraft och fart i era utvecklingsresor

I en digital seminarieserie i två delar guidar Daniel Richardsson och Jan Tönnerstedt (båda innovations-och processledare hos RISE) er från inspiration och möjligheter med innovationsledning till praktiska metoder, verktyg och arbetssätt som ni kan börja arbeta med direkt i era verksamheter.

Erbjudande: Fördjupade coachning i att leda, driva och ro i hamn ert företags utvecklingsresor

För ett mycket begränsat antal företag erbjuder IUC Syd och RISE även en möjlighet till en ännu mer detaljerad coachning som fokuserar helt på ert företags specifika strategier, målsättningar och utvecklingsresor. Denna coachning genomförs av expertisen hos RISE och andra innovationsexperter.

Endast företag som har deltagit under de två tillfällena den 10 maj och 24 maj med minst två representanter från respektive företag kan anmäla sitt intresse av denna coachning. Anmälan öppnar den 24 maj kl 15.00. Coachningen erbjuds enligt först till kvarn.

Dela via