Exklusivt för plus- och nätverksmedlemmar

Höstens första träff för Monitornätverket

Digitalt, via teams

24 augusti, kl 9.00-11.00

Anmäl här
Höstens första träff för Monitornätverket
Digitalt, via teams
24 augusti, kl 9.00-11.00

Vi välkomnar er till höstens första nätverksträff med Monitor den 24 augusti. Tillsammans med Manuel Berglund, ERP-manager hos Monitor, utforskar vi systemet utifrån era utmaningar, frågeställningar och behov.

Genom ett gemensamt lärande och med expertis från Monitor på plats ser vi till att ni får ut största möjliga värde ur Monitor ERP utifrån era produktionsmiljöer och förutsättningar.

Har du en utmaning eller frågeställning som du och ditt företag funderar på? Eller vill du fördjupa dig i uppgraderingarna i systemet och lära dig mer om hur dessa kan komma till nytta för er? Skicka gärna in era frågeställningar eller funderingar på förhand så förbereder nätverksledaren en träff utifrån dessa.

Självklart går det bra att delta oavsett om man använder sig av G5 eller G4.

Observera att detta är exklusivt för plus- och nätverksmedlemmar. Är ni intresserade av att prova på ett av IUC Syds nätverk?

Medlemsansvarig

0733-50 30 11

Christine Harde

Medlemsansvarig

Mina styrkor på jobbet är min höga förmåga att kommunicera med människor och i synnerhet företagare. Tack vare mina erfarenhet av att själv driva företag har jag helt enkelt förståelse för helheten i att driva företag och allt vad det innebär. I övrigt är jag en glad, positiv och utåtriktad person som har nära till skratt och får andra att känna sig trygga i min närvaro!

Något inte alla vet om mig är att jag är en jäkel på att spela luftgitarr!

Kontaktuppgifter

  • 0733-50 30 11

Dela via