CSRD och klimatberäkningar – vad innebär de nya rapporteringskraven och vem omfattas?

Digitalt

4 april, kl 15.00-16.00

Anmäl här
CSRD och klimatberäkningar – vad innebär de nya rapporteringskraven och vem omfattas?
Digitalt
4 april, kl 15.00-16.00

Har du koll på vad som gäller?

Har du hört om de senaste lagkraven inom hållbarhetsrapportering och klimatberäkningar enligt CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directive)? Får du förfrågningar från dina kunder kring ditt företags klimatpåverkan? Då ska du inte missa denna Industrifika!

Kom och få en genomgång av de nya kraven och ta reda på vem som måste hänga med i svängarna. Initialt pratar vi övergripande om CSRD och vem som omfattas, men kommer även att demonstrera ett verktyg som förenklar klimatberäkningar och hjälper dig att ta fram underlag till upphandlingar med kunder.

Anmäl dig till Industrifikan här

Denna industrifika hålls av Mats Tedenvall, senior hållbarhetskonsult på 2050 och Tove Nilstun, medgrundare och VD för Emission Twin – företaget som vann utmärkelsen Årets Startup på Malmö Näringslivsgala nu i februari.

           

Tove Nilstun, Photo by Elisa Sanvito                                               Mats Tedenvall

IUC Kompetens

0707-73 56 55

Annhild Månsson

IUC Kompetens

Min styrka på jobbet är att se det stora perspektivet på saker och ting. Jag har lätt för att knyta ihop och se sammanhang och är nyfiken på hur allt hänger ihop och fungerar.

Något inte alla vet om mig är att jag har sjungit en hel del opera, men nu är det mest bakverk och trädgårdsarrangemang som gäller!

Kontaktuppgifter

  • 0707-73 56 55

Dela via