Automatisera dina flöden - från beställning till färdig produkt

Industrins Hus, IDEON, Scheelevägen 17, Lund, Ingång Beta 5

14 maj, kl 11.00-13.00

Anmäl här
Automatisera dina flöden - från beställning till färdig produkt
Industrins Hus, IDEON, Scheelevägen 17, Lund, Ingång Beta 5
14 maj, kl 11.00-13.00

Hur kan man genom ganska enkla medel börja att digitalisera sin beställning och tillverkningsprocessen? En fråga som kan vara svår att svara på eftersom tillverkningsprocessen kan se väldigt olika ut från företag till företag.

Därför bjuder vi in dig och dina kollegor till en träff i Industrins Hus i Lund där Magnus Lindgren från NewSeed IT Solutions går igenom konkreta exempel och visar hur andra företag har löst sin digitaliseringsprocess – från beställning till färdig produkt.

Efter presentationen kör vi en workshop där det finns möjlighet att diskuterar möjliga lösningar utifrån era tankar på hur just er verksamhet kan digitaliseras eller förbättras. I samband med workshoppen bjuder vi på en lättare gemensam lunch.

Varmt välkommen!

 

Det här vill jag inte missa – Jag anmäler mig!

I anmälan kan du skriva in en särskild utmaning eller ett område som är relevant för din verksamhet att effektivisera, så finns det möjlighet att det tas upp för diskussion.

Magnus Lindgren

NewSeed IT Solutions har över 20 års erfarenhet av webb-, app-, och systemutveckling och drivs av att lösa problem som tycks omöjliga – med nöjet att se hur glada människor blir när de ändå lyckas lösa det.

 

Projektledare

0708-76 58 35

Samir Halimanovic

Projektledare

Mina styrkor på jobbet är min nyfikenhet och mitt driv till nya insikter samt en stark förmåga att strukturera och organisera. Med min bakgrund som industriell ekonom och arbetslivserfarenhet från industrin har jag erfarenhet från att leda en rad olika projekt.

Något inte alla vet om mig är att jag har en konstnärlig ådra som får uttryck i målning av tavlor och figurer!

Kontaktuppgifter

  • 0708-76 58 35

Dela via