Lunchseminarium: Vad kan en AI göra för ditt företag?

Neodev, Södergatan 3

26 januari, 11:30-13:00

Anmäl här
Lunchseminarium: Vad kan en AI göra för ditt företag?
Neodev, Södergatan 3
26 januari, 11:30-13:00

I det här lunchseminariet den 26 januari bjuder Neodev in till sina lokaler i Malmö för att dyka djupare i hur artificiell intelligens kan användas till ditt företags fördel.

Ta med ditt företags utmaning eller möjlighet och få vägledning i hur du tar nästa steg i att applicera AI! I samband med seminariet kommer det finnas tillfälle att – kostnadsfritt – tillsamans med experterna på Neodev, titta på just era specifika utmaningar och möjligheter.

Seminariet gästas av Johan Sjögren, konsult på Neodev, med flera års erfarenhet av AI inom bland annat energisektorn och detaljhandel, inklusive logisitik. Johan drivs av att hjälpa företag och organisationer att använda AI på ett effektivt och nyttobringande sätt.

Neodev är ett konsultföretag med verksamhet i Öresundsregionen som specialiserat sig på mjukvaruteknik, med affärsområden som artificiell intelligens, webb, mobilapplikationer och devops (uppsättning metoder som kombinerar mjukvaruutveckling och IT-drift för förkorta livscykeln för systemutveckling). Neodev erbjuder lösningar från prototypframställning till implementering samt inledande vägledning och råd för hur du bäst kan använda maskininlärning för at göra din produkt mer effektiv och konkurrenskraftig för framtiden. Neodev är partner till AI Sweden och en den av Sweden AI Landscape.

Seminariet är en del av projektet DigIT Hub AI och arrangeras av IUC Syd, Packbridge och Sustainable Business Hub. Genom projektet DigIT Hub AI har vi möjlighet att – kostnadsfritt – hjälpa er vidare för att ta steget att börja använda AI, exempelvis med en mognadsanalys.

 

Projektledare

0702-74 59 72

Marcus Engqvist

Projektledare

Min styrka på jobbet är se helheter och trender, jag har även förmågan att inspirera och coacha.

En dold talang jag har är att jag kan spruta eld!

Kontaktuppgifter

  • 0702-74 59 72

Dela via