IUC Syd erbjuder: 52h coachning i allt från produktionsutveckling till hållbarhetsstrategier

En utvecklingsresa betyder ofta att flera affärsstrategiska beslut måste fattas. Det är bara starten på resan som kan innebära nya behov av produktionsmetoder och material. Eller investeringar i ny teknik och kompetens. Vi vet att en utvecklingsresa sällan är linjär. Men. Svåra frågeställningar & utmaningar är till för att lösas.

Det kan våra industricoacher & affärsutvecklare och med hjälpa er, bland annat genom vår testmiljö i Industrins hus. Vi erbjuder er nu en kostnadsfri coachning i upp till 52 timmar.

Det här kan vi hjälpa er med i coachningen:

  • produktionsoptimering genom digitalisering, automation & simulering genom digitala tvillingar i IUC Syds Industrins Hus.
  • transformationsresor
  • kompetens- och omvärldsanalyser • affärsstrategi- och affärsutveckling
  • hållbarhetsstrategier
  • energieffektiviseringar
  • cirkulära affärsmodeller
  • vägledning till finansiering för investeringar i ny teknik.

Självklart kan vi även coacha er i genomförandet.

Skräddarsydd coachning utifrån ert företags behov och utmaningar

Med start i ert företags nuläge, affärsmål, förutsättningar och strategier kan vi coacha er i affärsutveckling som går hand i hand med teknikens möjligheter. Vi kan hjälpa er att utveckla gröna och hållbara produktionsmetoder och affärsmodeller.

Och genom vår kompetens och goda kontaktytor till lärosätenas forskning och utbildning, leverantörer och industriexpertis hos RISE kan vi visa hur digitala verktyg, forskningsresultat, sensorer och robotar kan effektivisera er produktion.

Låter det intressant?

Skicka ett mejl till Christine Harde här nedan. I ett första samtal med er tar vi reda på era behov. Därefter ser vi om, hur och i vilka former vi kan erbjuda er coachning.

Kontaktuppgifter

Medlemsansvarig

0733-50 30 11

Christine Harde

Medlemsansvarig

Mina styrkor på jobbet är min höga förmåga att kommunicera med människor och i synnerhet företagare. Tack vare mina erfarenhet av att själv driva företag har jag helt enkelt förståelse för helheten i att driva företag och allt vad det innebär. I övrigt är jag en glad, positiv och utåtriktad person som har nära till skratt och får andra att känna sig trygga i min närvaro!

Något inte alla vet om mig är att jag är en jäkel på att spela luftgitarr!

Kontaktuppgifter

  • 0733-50 30 11

Dela via

FLER NYHETER SOM DU KANSKE GILLAR

Alla

Vad gör du med 200 000 kronor i produktionsboosten ”extra allt”?

Föreställ dig att ditt företag får en produktionsboost för runt 200 000 kronor. Vad skulle du göra då? Vilka produktionsproblem…

15 februari, 2024 — Lästid 2 min

Alla

Sök affärsutvecklingscheckar och öka er konkurrenskraft

Ska ni förverkliga nya planer inom digitalisering, hållbarhet eller internationalisering? Ta chansen att söka affärsutvecklingscheckar som kan bidra till att…

6 februari, 2024 — Lästid 1 min

Alla

”Det behövs nya utbildningsformer för anställda inom industrin”

Den gröna och digitala omställningen bidrar till ett omvandlingstryck som väsentligt påverkar framtida kompetensbehov. Världen förflyttar sig snabbt, men hänger…

25 januari, 2024 — Lästid 1 min

Alla

Framtiden är spårbar – utbildningsserie med fokus på spårbarhet och det digitala produktpasset

Chalmers Industriteknik bjuder in till en utbildningsserie som ger dig bättre koll på vad som menas med spårbarhet och digitala…

15 februari, 2024 — Lästid 1 min