Teknikworkshoppar

Så bygger ni smarta och effektiva underhållsorganisationer

Zoom

18 april kl 09:00 - 12:00

Anmäl här
Så bygger ni smarta och effektiva underhållsorganisationer
Zoom
18 april kl 09:00 - 12:00

Teknikutvecklingen går i snabb takt framåt och kan skapa möjligheter att förutse haverier, underhållsbehov och stillestånd. Men vilken utveckling av underhållsorganisationen krävs, för att dra full nytta av tekniken som kan spara tid och kostnader? Hur kan tillverkande bolag arbeta mer strukturerat med Smart Maintenance?

Välkommen till en teknikworkshop om implementering av Smart Maintenance. Workshoppen ger dig och ditt företag kunskaperna och inspirationen som gör att ni kan ta nya steg framåt mot ett effektivare underhållsarbete som gör att ni spar tid och kostnader.

Teknikworkshoppen leds av Camilla Munther från RISE, som har en forskningsbakgrund från Chalmers. Camilla kommer att berätta om hur SMASh – Smart Maintenance Assessment – kan användas för att stödja och inspirera till implementering av Smart Maintenance. Du kommer även få ta del av praktiska erfarenheter från ett företag som använt SMASh-resultat för strategiska beslut och förbättringar. Teknikworkshoppen baseras på ett tidigare avslutat P2030-projektet SMASh.

För vem?
Leder eller arbetar du i ditt företags underhållsorganisation? Eller arbetar du inom produktion och har insyn i underhållsarbetet? Då tror vi att du har särskilt stor nytta av att delta i denna teknikworkshop där du får värdefulla insikter om hur du strukturerat arbetar med Smart Maintenance, samt får höra om goda exempel där verktyget SMASh använts.

Praktisk information
Samtliga Teknikworkshoppar genomförs digitalt
När: Torsdag den 18 april 2024 kl 9–12
Var: Anslut via zoom länk, skickas före workshopen
Anmälan: Senast 15 april

Medlemsansvarig

0733-50 30 11

Christine Harde

Medlemsansvarig

Mina styrkor på jobbet är min höga förmåga att kommunicera med människor och i synnerhet företagare. Tack vare mina erfarenhet av att själv driva företag har jag helt enkelt förståelse för helheten i att driva företag och allt vad det innebär. I övrigt är jag en glad, positiv och utåtriktad person som har nära till skratt och får andra att känna sig trygga i min närvaro!

Något inte alla vet om mig är att jag är en jäkel på att spela luftgitarr!

Kontaktuppgifter

  • 0733-50 30 11

Dela via