Teknikworkshoppar

Bygg förnyelseförmåga i ditt företag

Zoom

11 april 09:00 - 12:00

Anmäl här
Bygg förnyelseförmåga i ditt företag
Zoom
11 april 09:00 - 12:00

Hur ofta behöver du förnya ditt företags erbjudande, affär och verksamhet för att vara konkurrenskraftig även i föränderliga tider?

På denna workshop får du prova på en metodik för att komma i gång med att bygga innovations- och förnyelseförmågan på ett praktiskt och kontinuerligt sätt.

Det räcker inte att bara förbättra det ni gör och kan idag. För långsiktig framgång krävs också förnyelse och innovation. Vill du komma i gång med att systematiskt och prakt

iskt bygga förnyelse- och innovationsförmåga som håller över tid? F4 – ”Förnyelseförmåga för framtiden” är en metodik för att direkt komma i gång och fortsätta att utveckla sin innovationsförmåga. F4 relaterar till internationella standarder:

  • För innovationsledningssystem på samma nivå som ISO9001 och ISO14001.
  • ISO56002 (vägledande) och kommande ISO56001 (certifierbar).

Teknikworkshoppen bygger på över 20 års praktisk tillämpning och forskning, exempelvis från P2030-finansierade projektet ATIT.

För vem?
Workshop för dig, främst i SMF men också större företag, som vill komma i gång med systematiskt och praktiskt förnyelsearbete och skapa innovation, innovationsförmåga och därmed konkurrenskraft.

Praktisk information
Samtliga Teknikworkshoppar genomförs digitalt
När: Torsdag den 11 april 2024 kl 9-12
Var: Anslut via zoom länk, skickas före workshopen
Anmälan: Senast 9 april 2024

Medlemsansvarig

0733-50 30 11

Christine Harde

Medlemsansvarig

Mina styrkor på jobbet är min höga förmåga att kommunicera med människor och i synnerhet företagare. Tack vare mina erfarenhet av att själv driva företag har jag helt enkelt förståelse för helheten i att driva företag och allt vad det innebär. I övrigt är jag en glad, positiv och utåtriktad person som har nära till skratt och får andra att känna sig trygga i min närvaro!

Något inte alla vet om mig är att jag är en jäkel på att spela luftgitarr!

Kontaktuppgifter

  • 0733-50 30 11

Dela via