IUC Medlem

IUC Syd Industrifika

2 september kl 15-16

IUC Syd Industrifika
2 september kl 15-16

Efter sommaren är det dags för IUC Syds femte industrifika, som är till för alla våra medlemmar. Vi kommer då att träffas kring temat ”Affärsmodellen – ett praktiskt och begripligt förändringsverktyg för att utveckla företaget.”

Världen är i ständig förändring och farten ökar. Industrins snabba omställning mot ökad hållbarhet och digitalisering understryker vikten av att utveckla hållbara affärsmodeller. Hur jobbar vi idag? Hur ska vi jobba i morgon?

Torbjörn Matton som leder utbildningsverksamheten hos managementrådgivaren Cordial är dagens föreläsare. Tillsammans med Joakim Enquist, vd IUC Syd, kommer han att ge oss inspiration och visa hur affärsmodeller är ett både praktiskt och begripligt verktyg för att underlätta det strategiska arbetet i företaget.

Röst från ett företag som deltagit i en av IUC’s utbildningar kring affärsmodeller: ”Modellen kan hjälpa oss att jobba systematiskt, ställa rätt frågor och få fram vassa argument för våra erbjudanden. Det är ett arbetssätt som passar alla branscher, ett bra verktyg för att jobba mer systematiskt med strategier och gå mot mål”.

Praktisk information

Datum: 2 september

Tid: 15-16

Plats: Digital

Anmälan: Maila din anmälan till . OBS! Endast till för IUC Syds medlemmar

 

Dela via