Industrifika med vår partner Virtual Manufacturing – specialister inom produktionseffektivisering

Digitalt

7 september, kl 15.00-16.00

Anmäl här
Industrifika med vår partner Virtual Manufacturing – specialister inom produktionseffektivisering
Digitalt
7 september, kl 15.00-16.00

Den 7 september går höstens första Industrifika av stapeln. Den här gången sänder vi från vår testbädd, Industrins hus i Lund. På plats kommer vår partner, Virtual Manufacturing, att dela med sig av innovativa lösningar som kan utveckla, förnya och effektivisera er produktion.

Står ni inför utmaningen att digitalisera, förnya eller effektivisera er produktion? Har ni all fakta som behövs för att fatta beslut? Finns kompetensutveckling av personal med i era planer? Johan Hansson och Daniel Wigren från Virtual Manufacturing kommer att visa hur olika verktyg kan bidra till effektivisering, ökad kvalitet och lönsamhet i er produktion.

Några av verktygen och tjänsterna som Virtual Manufacturing erbjuder är:

  • Lean Manufacturing Equipment: Arbetsplatsutrustning som optimerar och effektiviserar produktion och materialhanteringsprocesser.
  • 3D-scanning och virtuella tvillingar som kan användas för att visualisera och optimera sin 3D layout över produktionen.
  • Gazpacho: Analysmjukvara för att analysera t ex hur produktionsorder, truckar, vagnar och annan utrustning rör sig i produktionen i realtid.
  • Tulip: En operationsplattform för att digitalisera produktion, service och eftermarknad. Denna kan kopplas upp mot Andon, e-Kanban, Pick by light. Visualisera OEE och maskindata. Skapa arbetsinstruktioner, guida operatören att göra rätt m.m.

Vid frågor och funderingar, varmt välkommen att kontakta:

Projektledare

0708-76 58 35

Samir Halimanovic

Projektledare

Mina styrkor på jobbet är min nyfikenhet och mitt driv till nya insikter samt en stark förmåga att strukturera och organisera. Med min bakgrund som industriell ekonom och arbetslivserfarenhet från industrin har jag erfarenhet från att leda en rad olika projekt.

Något inte alla vet om mig är att jag har en konstnärlig ådra som får uttryck i målning av tavlor och figurer!

Kontaktuppgifter

  • 0708-76 58 35

Dela via