”Viktiga uppslag för framtiden i vårt företag” - därför erbjuder vi Teknikworkshoppar

Genom teknikworkshoppar ger vi företag och forskare möjlighet att mötas och utbyta kunskap och erfarenheter.

Vår senaste Teknikworkshop kring hur man utnyttjar produktionsdata för prediktivt underhåll blev uppskattad. Några röster från deltagarna:

”Viktiga uppslag för framtiden i vårt företag”, ”Bra genomgång om underhåll, med trender och personliga reflektioner”, ”Har knutit nya kontakter och fått diskutera ett viktigt ämne”.

Sedan flera år erbjuder IUC Syd Teknikworkshoppar genom samarbete med forskningsinstitutet RISE inom Produktion2030. En teknikworkshop är en fantastiskt bra möjlighet för företag att få ny kunskap, direkt från forskare inom olika forskningsområden som är relevanta för företagets utveckling.

På en teknikworkshop, digital eller fysisk, presenterar forskare aktuella projekt och resultat i en form som passar de industriföretag som deltar. Man diskuterar utmaningar, tillämpningar och andra frågor som intresserar företagen.

Pia Holmberg, projektledare som jobbar med teknikworkshopparna på IUC Syd:

”Små och medelstora företag har inte samma förutsättningar som de riktig stora att få tillgång till den senaste forskningen inom de teknikområden som är viktiga för företagen. Vi blir en länk mellan forskning och industri. På teknikshopparna sitter man runt samma bord och får möjlighet att prata med varandra, fördjupa sig i det som verkligen intresserar företagen och kanske inleda samarbeten.”

Vill du veta mer om kommande teknikworkshoppar? Kontakta Pia:

, 0727-39 12 52

Dela via

FLER NYHETER SOM DU KANSKE GILLAR

Alla

Sensommar - dags att boka in höstens industrifikor och nätverksträffar!

Bra att boka in höstens Industrifikor och nätverksträffar redan nu i kalendern. I höst fortsätter vi att träffas för att…

17 augusti, 2022 — Lästid 1 min

Alla

Storsatsning för att underlätta företagens klimatomställning

Tillväxtverket satsar nu, tillsammans med RISE, SISP, Energikontoren, IUC och IVL, totalt ca 150 Mkr för att coacha, inspirera och…

1 juli, 2022 — Lästid 1 min

Alla

Så hjälper IUC Syd till att bygga attraktivitet i yrkesutbildningarna

I praktiskt taget alla branscher skriker arbetsgivarna efter kompetens. Inte minst är det en återkommande återkoppling som vi på IUC…

16 september, 2022 — Lästid 2 min

Alla

Ny kommunikationsansvarig på IUC Syd

Med över tio års arbete som kommunikatör i ryggen börjar Joachim Graetsch den här veckan sin nya roll som ansvarig…

25 augusti, 2022 — Lästid 1 min