Ta hjälp av innovativa studenter – bli uppdragsgivare i höst!

Har ditt företag en utmaning eller ett problem som ni inte ser en omedelbar lösning på? Ta då chansen att se problemet i nytt ljus med hjälp av ett team nyfikna och engagerade studenter från Malmö Universitet.

Innovationsprojekt är en populär kurs på kandidatnivå, där studenter från en mängd olika program jobbar i tvärvetenskapliga team med verkliga utmaningar från externa uppdragsgivare. Syftet med kursen är att studenterna ska utveckla insikt i, och få praktisk erfarenhet av, hur det är att leda och arbeta i innovationsprocesser samt att praktiskt jobba med verklighetsförankrade problemställningar.

Kanske har ni stött på ett problem relaterat till er produkt eller målgrupp? Funderar ni på ett kreativt sätt att uppmuntra alla på företaget att göra hälsofrämjande val? Skulle en grupp studenter kunna hitta ett sätt att ta ert hållbarhetsarbete till nästa nivå? Ta gärna en titt på utbildningens webbsida för inspiration och anmäl ert intresse att delta som uppdragsgivare i kursen senast den 29 september.

Om kursen Innovationsprojekt

Intresseanmälan

 

 

Dela via

FLER NYHETER SOM DU KANSKE GILLAR

Alla

Nyhetsinslag från P4 Malmöhus: Behöver 30 000 nyanställda – syrsor lockbete

Alldeles nyligen följde P4 Malmöhus med IUC Syd och Arbetsmarknadskunskap till Bjärehovsskolan i Lomma. Där pratade de jobb, studier och…

27 mars, 2024 — Lästid 1 min

Alla

Wellotech från Helsingborg vinnare av Blixtlåset 2024 - tävlingen för unga innovatörer

I tuff nationell konkurrens kammade uppfinnarna Isabell, Hasan, Rasmus och Alexander från NTI Gymnasiet Helsingborg hem vinsten i svenska gymnasiemästerskapen…

12 april, 2024 — Lästid 1 min

Alla

Delta i undersökning om företagens cirkulära omställning

Vilka svårigheter och utmaningar möter du och ditt företag i den cirkulära omställningen? Nu kan du vara med i en…

27 mars, 2024 — Lästid 1 min

Alla

Robotresa gav mersmak för nya automationssatsningar

Den 28 februari åkte en fullsatt buss med representanter från runt 25 företag från södra Sverige på en studieresa till…

12 mars, 2024 — Lästid 6 min