Läs pressmeddelande: DigIT Hub AI för affärsnytta, klimatnytta och jämställdhet

I vårt nya projekt DigIT Hub AI hjälper vi dig att analysera affärsvärdet av AI, Artificiell Intelligens, i ditt företag.

Det görs stora satsningar på AI i Europa och övriga världen. Med det ökande behovet av storskalig hantering av data är det uppenbart att AI är en viktig del av svenska företags fortsatta konkurrenskraft.

Läs pressmeddelande här

 

Här kan man testa idéer och lära sig mycket på vägen

Marcus Engqvist, affärsutvecklare på IUC Syd, är mycket nöjd med att kunna sprida kunskap om AI genom projektet DigIT Hub AI: ”Vi besöker små och medelstora industriföretag och diskuterar deras utmaningar och möjligheter. En stor fördel med ett utvecklingsprojekt är att här kan man testa idéer och lära sig mycket på vägen. På så sätt kommer vi att kunna kartlägga möjliga industriella tillämpningar av AI, och sprida kunskapen vidare i regionen.”

Länk till intresseanmälan för företag här

Välkommen att ta kontakt med oss för mer information om Dig IT Hub AI. Projekttiden sträcker sig fram till oktober 2022.

Marcus Engqvist,
Linda Håkansson,

Läs mer här: www.digithub.se/ai

Insatserna i Dig IT Hub AI ska fokusera på ökat affärsvärde, hållbarhet och jämlikhet. Projektet finansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden, Region Skåne och Region Blekinge.

 

 

Dela via

FLER NYHETER SOM DU KANSKE GILLAR

Alla

Så hjälper IUC Syd till att bygga attraktivitet i yrkesutbildningarna

I praktiskt taget alla branscher skriker arbetsgivarna efter kompetens. Inte minst är det en återkommande återkoppling som vi på IUC…

16 september, 2022 — Lästid 2 min

Alla

Sensommar - dags att boka in höstens industrifikor och nätverksträffar!

Bra att boka in höstens Industrifikor och nätverksträffar redan nu i kalendern. I höst fortsätter vi att träffas för att…

17 augusti, 2022 — Lästid 1 min

Alla

Storsatsning för att underlätta företagens klimatomställning

Tillväxtverket satsar nu, tillsammans med RISE, SISP, Energikontoren, IUC och IVL, totalt ca 150 Mkr för att coacha, inspirera och…

1 juli, 2022 — Lästid 1 min

Alla

Ny kommunikationsansvarig på IUC Syd

Med över tio års arbete som kommunikatör i ryggen börjar Joachim Graetsch den här veckan sin nya roll som ansvarig…

25 augusti, 2022 — Lästid 1 min