Möt industrin från Skåne, Värmland & Skaraborg i IUC-montern på Elmia Subcontractor

Kom och möt oss i IUC-montern den 14-16 november på Elmia Subcontractor i Jönköping, norra Europas största underleverantörsmässa för industrin. Träffa ett flertal tillverkande företag, nätverka, möt kunder och leverantörer.

IUC-montern är ett samarbete mellan IUC Sverige och de regionala IUC-bolagen i Skåne, Värmland och Skaraborg, med totalt 16 utställande industri och industrinära företag från de olika regionerna.

Ta en kaffe och träffa IUC Syds medlemsföretag

Liedholms Maskinteknik, CEPA, Holms Rostfria, Silver Weibull, Stainless Constructions i Landskrona ställer alla ut under IUC-montern på Elmia. Kom förbi och hämta upp en kaffe och pralin, träffa företagen och låt er inspireras av något av våra speed talks kring hållbar industriell utveckling.

Passa också på och träffa oss från IUC (Industriella utvecklingscentra) så berättar vi mer om hur vi jobbar hållbart och coachande med små och medelstora industriföretag i Sverige.

Ni hittar IUC-montern mitt i C-hallen på Elmia Subcontractor (monternr. C01:33, C02:27 och C02:24). Öppettiderna är: tisdag 14 november 09.00-17.00 • onsdag 15 november: 09.00-17.00 • torsdag 16 november 09.00-16.00.

Varmt välkomna!

Medlemsansvarig

0733-50 30 11

Christine Harde

Medlemsansvarig

Mina styrkor på jobbet är min höga förmåga att kommunicera med människor och i synnerhet företagare. Tack vare mina erfarenhet av att själv driva företag har jag helt enkelt förståelse för helheten i att driva företag och allt vad det innebär. I övrigt är jag en glad, positiv och utåtriktad person som har nära till skratt och får andra att känna sig trygga i min närvaro!

Något inte alla vet om mig är att jag är en jäkel på att spela luftgitarr!

Kontaktuppgifter

  • 0733-50 30 11

Dela via

FLER NYHETER SOM DU KANSKE GILLAR

Alla

Ny order till ESS för framgångsrika Examec

Vårt medlemsföretag Examec i Tomelilla har tagit hem en ny order till ESS. Det handlar om en ovanlig typ av…

23 april, 2024 — Lästid 2 min

Alla

Automation & produktionskompetens - två checkar att söka senast 30 september

Förbered ditt företag och dina medarbetare Med automationschecken kan du få stöd att rusta ditt företag inför framtida investeringar i…

22 april, 2024 — Lästid 2 min

Alla

Vitbok: IUC som kraft för att utmana och förflytta industrin – ett skarpt exempel från Omställningslyftet

Under 2022-2023 deltog samtliga 21 IUC-bolag och partner, från Luleå i norr till Malmö i söder, som projektpartner i Omställningslyftet…

26 april, 2024 — Lästid 2 min

Alla

Joakim Enquist intervjuas i Kommun & Näringsliv: "Vi får fart på företagens gröna och lönsamma omställning"

På IUC Syds kontor i Malmö är det tomt. Och kontorsplatserna är färre än de 25 medarbetarna. Förklaringen? Det mesta…

2 maj, 2024 — Lästid 2 min