Möt industrin från Skåne, Värmland & Skaraborg i IUC-montern på Elmia Subcontractor

Kom och möt oss i IUC-montern den 14-16 november på Elmia Subcontractor i Jönköping, norra Europas största underleverantörsmässa för industrin. Träffa ett flertal tillverkande företag, nätverka, möt kunder och leverantörer.

IUC-montern är ett samarbete mellan IUC Sverige och de regionala IUC-bolagen i Skåne, Värmland och Skaraborg, med totalt 16 utställande industri och industrinära företag från de olika regionerna.

Ta en kaffe och träffa IUC Syds medlemsföretag

Liedholms Maskinteknik, CEPA, Holms Rostfria, Silver Weibull, Stainless Constructions i Landskrona ställer alla ut under IUC-montern på Elmia. Kom förbi och hämta upp en kaffe och pralin, träffa företagen och låt er inspireras av något av våra speed talks kring hållbar industriell utveckling.

Passa också på och träffa oss från IUC (Industriella utvecklingscentra) så berättar vi mer om hur vi jobbar hållbart och coachande med små och medelstora industriföretag i Sverige.

Ni hittar IUC-montern mitt i C-hallen på Elmia Subcontractor (monternr. C01:33, C02:27 och C02:24). Öppettiderna är: tisdag 14 november 09.00-17.00 • onsdag 15 november: 09.00-17.00 • torsdag 16 november 09.00-16.00.

Varmt välkomna!

Medlemsansvarig

0733-50 30 11

Christine Harde

Medlemsansvarig

Mina styrkor på jobbet är min höga förmåga att kommunicera med människor och i synnerhet företagare. Tack vare mina erfarenhet av att själv driva företag har jag helt enkelt förståelse för helheten i att driva företag och allt vad det innebär. I övrigt är jag en glad, positiv och utåtriktad person som har nära till skratt och får andra att känna sig trygga i min närvaro!

Något inte alla vet om mig är att jag är en jäkel på att spela luftgitarr!

Kontaktuppgifter

  • 0733-50 30 11

Dela via

FLER NYHETER SOM DU KANSKE GILLAR

Alla

Pilotåret av Omställningslyftet har gått i mål

För ett år sedan startade ett unikt pilot- och utvecklingsprojekt riktat mot svensk industri, Omställningslyftet. Nu har pilotåret gått i…

24 oktober, 2023 — Lästid 2 min

Alla

Möt industrin i IUC-montern på Elmia Subcontractor 14-16 november

IUC-företagen i Skåne, Värmland och Skaraborg gör gemensam sak i IUC-montern på ESC-Elmia Subcontractor i Jönköping 14-16 november. Utställarplatserna i den nya…

21 september, 2023 — Lästid 1 min

Alla

500 intervjuer - utvecklingsbehoven är stora & ökar

Utvecklingsbehoven hos små- och medelstora industriföretag är stora och ökar. Det visar intervjusvar från 500 små- och medelstora industriföretag över…

30 oktober, 2023 — Lästid 1 min

Alla

Miljoner i EU-medel för att stödja industrins gröna omställning i Skåne och Blekinge

Med drygt 12 miljoner kronor bidrar EU:s socialfond till det nya projektet SPIK som ska stödja industrins gröna omställning i…

6 december, 2023 — Lästid 5 min