IUC Syd söker två trevliga och drivna klassrumskommunikatörer

Tänk dig att du kliver in i ett klassrum fyllt med uppskruvade tonåringar. Du har två minuter på dig att fånga dem. Med en grym kunskap om framtidens arbetsmarknad och en galet trevlig personlighet har du ungdomarnas uppmärksamhet i din hand. I just det mötet dimper polletten ner. Vägarna till jobben synliggörs och ungdomarna fattar att allt de gör, hur de beter sig och vad de siktar mot faktiskt spelar roll.

Det är så vi klassrumskommunikatörer i Arbetsmarknadskunskap gör skillnad. På riktigt. Vi träffar ungdomarna, ansikte mot ansikte och snackar om framtidens jobb och hur de ska ta sig dit.

Vi söker nu två sköna klassrumskommunikatörer. Vill du vara med och göra skillnad? Du är i så fall varmt välkommen att skicka din ansökan tillsammans med en video på max 1 min där du svarar på tre frågor: På vilket sätt är du en förebild? Varför passar du för tjänsten? Vad tänker du dig i månadslön? Enskilda intervjuer sker löpande. Skicka ansökan senast 28 december 2022 till:

Och du, glöm inte att läsa jobbannonsen i sin helhet här

IUC Kompetens

0707-73 56 55

Annhild Månsson

IUC Kompetens

Min styrka på jobbet är att se det stora perspektivet på saker och ting. Jag har lätt för att knyta ihop och se sammanhang och är nyfiken på hur allt hänger ihop och fungerar.

Något inte alla vet om mig är att jag har sjungit en hel del opera, men nu är det mest bakverk och trädgårdsarrangemang som gäller!

Kontaktuppgifter

  • 0707-73 56 55

Dela via

FLER NYHETER SOM DU KANSKE GILLAR

Alla

Robotresa gav mersmak för nya automationssatsningar

Den 28 februari åkte en fullsatt buss med representanter från runt 25 företag från södra Sverige på en studieresa till…

12 mars, 2024 — Lästid 6 min

Alla

Delta i undersökning om företagens cirkulära omställning

Vilka svårigheter och utmaningar möter du och ditt företag i den cirkulära omställningen? Nu kan du vara med i en…

27 mars, 2024 — Lästid 1 min

Alla

Wellotech från Helsingborg vinnare av Blixtlåset 2024 - tävlingen för unga innovatörer

I tuff nationell konkurrens kammade uppfinnarna Isabell, Hasan, Rasmus och Alexander från NTI Gymnasiet Helsingborg hem vinsten i svenska gymnasiemästerskapen…

12 april, 2024 — Lästid 1 min

Alla

Nyhetsinslag från P4 Malmöhus: Behöver 30 000 nyanställda – syrsor lockbete

Alldeles nyligen följde P4 Malmöhus med IUC Syd och Arbetsmarknadskunskap till Bjärehovsskolan i Lomma. Där pratade de jobb, studier och…

27 mars, 2024 — Lästid 1 min