IUC Syd söker två trevliga och drivna klassrumskommunikatörer

Tänk dig att du kliver in i ett klassrum fyllt med uppskruvade tonåringar. Du har två minuter på dig att fånga dem. Med en grym kunskap om framtidens arbetsmarknad och en galet trevlig personlighet har du ungdomarnas uppmärksamhet i din hand. I just det mötet dimper polletten ner. Vägarna till jobben synliggörs och ungdomarna fattar att allt de gör, hur de beter sig och vad de siktar mot faktiskt spelar roll.

Det är så vi klassrumskommunikatörer i Arbetsmarknadskunskap gör skillnad. På riktigt. Vi träffar ungdomarna, ansikte mot ansikte och snackar om framtidens jobb och hur de ska ta sig dit.

Vi söker nu två sköna klassrumskommunikatörer. Vill du vara med och göra skillnad? Du är i så fall varmt välkommen att skicka din ansökan tillsammans med en video på max 1 min där du svarar på tre frågor: På vilket sätt är du en förebild? Varför passar du för tjänsten? Vad tänker du dig i månadslön? Enskilda intervjuer sker löpande. Skicka ansökan senast 28 december 2022 till:

Och du, glöm inte att läsa jobbannonsen i sin helhet här

IUC Kompetens

0707-73 56 55

Annhild Månsson

IUC Kompetens

Min styrka på jobbet är att se det stora perspektivet på saker och ting. Jag har lätt för att knyta ihop och se sammanhang och är nyfiken på hur allt hänger ihop och fungerar.

Något inte alla vet om mig är att jag har sjungit en hel del opera, men nu är det mest bakverk och trädgårdsarrangemang som gäller!

Kontaktuppgifter

  • 0707-73 56 55

Dela via

FLER NYHETER SOM DU KANSKE GILLAR

Alla

Produktionsboosten - accelerera era idéer och lös era produktionsutmaningar med oss

Sitter du med produktionsutmaning på ditt företag? Eller har du en idé som du vill testa, knåda och ta vidare…

11 september, 2023 — Lästid 2 min

Alla

Gebo Snickerier vill ta hållbarhetsarbetet till nästa nivå

Gebo Snickerier i Ystad tillverkar dörrar i trä till byggmarknader i hela Sverige. Företaget vill ta hållbarhetsarbetet till nästa nivå och…

20 juni, 2023 — Lästid 4 min

Alla

Ta hjälp av innovativa studenter – bli uppdragsgivare i höst!

Har ditt företag en utmaning eller ett problem som ni inte ser en omedelbar lösning på? Ta då chansen att…

7 augusti, 2023 — Lästid 1 min

Alla

Möt industrin i IUC-montern på Elmia Subcontractor 14-16 november

IUC-företagen i Skåne, Värmland och Skaraborg gör gemensam sak i IUC-montern på ESC-Elmia Subcontractor i Jönköping 14-16 november. Utställarplatserna i den nya…

21 september, 2023 — Lästid 1 min