Teknikworkshop: Förutsäg slitage med AI- och datadrivet underhåll

Zoom

10 maj kl. 09.00 - 12.00

Anmäl här
Teknikworkshop: Förutsäg slitage med AI- och datadrivet underhåll
Zoom
10 maj kl. 09.00 - 12.00

Generar er maskinpark data som kan användas för att övervaka slitage och underhållsbehov? Varmt välkommen till en teknikworkshop där vi djupdyker i hur AI och data – tillsammans – kan skapa ny värden i form av en ökad driftsäkerhet när slitage och underhåll kan förutsägas. Vi går igenom konkreta exempel på hur datadrivet underhåll kan gå till – så att ni kan ta nästa steg inom er organisation.

Datum, tid, plats och anmälan

Datum & Tid: Onsdag 10 maj kl 09.00 -12.00.
Plats: Digitalt via Zoom, länk skickas ut innan workshoppen.
Workshopledare: Forskare Wilhelm Söderkvist Vermelin, RISE.

Anmäl er via denna länk senast den 8 maj

Ökat värde av att använda data och AI tillsammans

Allt eftersom digitala tekniker och datainsamling blir vanligare i företagens tillverkning, ökar värdet av att använda data som beslutsunderlag. Genom denna teknikworkshop erbjuder vi er möjligheter att öka era kompetenser och förmågor att använda olika datadrivna metoder i underhållet av maskinparkerna.

För vem passar teknikworkshoppen?

Teknikworkshoppen riktar sig till er som arbetar på tillverkande företag och är intresserade av ständig förbättring, analys av data, rotorsaksanalys och underhåll.

Teknikworkshop – forskning, teknikutveckling & ny kunskap närmare företagen

Teknikworkshopparna syftar till att – kostnadsfritt – erbjuda ny kunskap och teknik från forskning till företag. I teknikworkshopparna får du möjlighet ta del av nya resultat från forskningsprojekt och transformationsresor som andra företag har gjort. Teknikworkshopparna leds av forskare vilket ger möjlighet till fördjupning och erfarenhetsutbyte med andra företag.

Dela via