Teknikworkshop: Digital transformation

Digitalt via Zoom

5 oktober, kl 9.00-12.00

Anmäl här
Teknikworkshop: Digital transformation
Digitalt via Zoom
5 oktober, kl 9.00-12.00

Digital transformation – samspelet mellan ledarskap, kultur och teknik för framgång

Vilka är de största vinsterna med en digitaliserad produktion? Och hur ser resan ut från analoga och manuella produktionsmetoder till delvis eller helt digitaliserade arbetssätt? IUC Syd, Produktion2030 och RISE hälsar er välkomna till en teknikworkshop som spänner från ledarskap, engagemang och kultur till uppkopplade maskiner, produktionsövervakning och affärssystem.

Magnus Mörstam och Magnus Friis, digitaliseringsexperter Produktion2030, leder och guidar er till hur mindre och större tillverkande företag kan förbereda sig inför en digital transformation. Du och dina medarbetare och kollegor får möjlighet att lära er av hur andra har gått från ordrar och ritningar på papper till digitala och tidsbesparande arbetsflöden och produktionsmetoder.

Varmt välkomna!

IUC Syd i samarbete med RISE och Produktion2030.

           

Medlemsansvarig

0733-50 30 11

Christine Harde

Medlemsansvarig

Mina styrkor på jobbet är min höga förmåga att kommunicera med människor och i synnerhet företagare. Tack vare mina erfarenhet av att själv driva företag har jag helt enkelt förståelse för helheten i att driva företag och allt vad det innebär. I övrigt är jag en glad, positiv och utåtriktad person som har nära till skratt och får andra att känna sig trygga i min närvaro!

Något inte alla vet om mig är att jag är en jäkel på att spela luftgitarr!

Kontaktuppgifter

  • 0733-50 30 11

Dela via