Teknikworkshop: AI-baserad bildanalys vid kvalitetskontroll

Digitalt

17 oktober, kl 9.00-12.00

Anmäl här
Teknikworkshop: AI-baserad bildanalys vid kvalitetskontroll
Digitalt
17 oktober, kl 9.00-12.00

Hur kan AI hjälpa till att automatiskt upptäcka kvalitetsbrister i produktionen?

Lär dig mer om den stora potential som finns i användandet av maskininlärningstekniker för bildanalys och låt dig inspireras av möjligheterna!

Workshoppen ger insikt i den senaste generationen av industriella vision-system som använder sig av AI-baserad bildanalys. Deltagarna får en introduktion till maskininlärningstekniker och en insikt i hur kraftfulla dessa tekniker kan bli när de kombineras med ett kamerasystem för att kontrollera kvalitet i produktionen.

Workshoppen ger också exempel på olika industriella problem som är lämpliga att lösa med AI-baserad bildanalys samt en introduktion till vilka egenskaper det är hos problem som gör dom mer eller mindre lätta att lösa med hjälp av maskininlärningstekniker.

För vem?
Teknikworkshoppen riktar sig till dig som inte har några tidigare kunskaper inom maskininlärning eller AI-baserad bildanalys. Du jobbar inom tillverkande industri där ni ser potential att upptäcka och hantera kvalitetsbrister i produktionen.

Praktisk information
Samtliga Teknikworkshoppar genomförs digitalt
När: tisdag 17 oktober, kl 9-12
Var: Via Zoom, länk skickas ut innan workshoppen
Anmälan: Senast 13 oktober 2023
Kostnad: Teknikworkshoppen är kostnadsfri

Workshopledare
Anna Syberfeldt, professor i produktionsteknik, Högskolan i Skövde.

Denna Teknikworkshop utgår från projektet P2030: VISION.
I projektet samverkar Högskolan i Skövde, Volvo Group, Volvo Cars, Jonsac, Industrial Development Center West Sweden, RISE IVF och Jönköping University.

Varmt välkomna!

 

         

Medlemsansvarig

0733-50 30 11

Christine Harde

Medlemsansvarig

Mina styrkor på jobbet är min höga förmåga att kommunicera med människor och i synnerhet företagare. Tack vare mina erfarenhet av att själv driva företag har jag helt enkelt förståelse för helheten i att driva företag och allt vad det innebär. I övrigt är jag en glad, positiv och utåtriktad person som har nära till skratt och får andra att känna sig trygga i min närvaro!

Något inte alla vet om mig är att jag är en jäkel på att spela luftgitarr!

Kontaktuppgifter

  • 0733-50 30 11

Dela via