Teknikworkshop: 3D-printing för nästa generations produkter och produktionslösningar

Digitalt

24 oktober, kl 9.00-12.00

Anmäl här
Teknikworkshop: 3D-printing för nästa generations produkter och produktionslösningar
Digitalt
24 oktober, kl 9.00-12.00

3d-printing är en verklighet i allt fler företag, från enkla plastleksaker till komplexa flygplanskomponenter i superlegeringar. Men för att dra nytta av additiv tillverkning behövs förståelse för möjligheterna.

Vad kan vårt företag erbjuda våra kunder tack vare additiv tillverkning? Hur kan additiv tillverkning stötta vår egen verksamhetsutveckling?
Välkommen till en teknikworkshop som ger er glimtar om nuläget och möjligheter med additiv tillverkning och om testbäddarna vid RISE för additiv tillverkning i olika material.

 

Om teknikworkshoppar
Teknikworkshoppar (TWS) ger möjlighet för främst industriella små och medelstora företag (SMF) att ta del av och nyttja resultat från forskningsprojekt inom Produktion2030. Forskare från projekt och företag med specifikt intresse för projektområdet möts. Innehållet är en kombination av kunskapstillförsel från projektet, dialog och gruppdiskussioner utifrån företagens egna frågeställningar, funderingar och utmaningar som de står inför och förberett inför dagen. De ger också möjlighet för forskarna att få indata till sin forskning och idéer till nya forskningsprojekt utifrån företagens behov.

 

Medlemsansvarig

0733-50 30 11

Christine Harde

Medlemsansvarig

Mina styrkor på jobbet är min höga förmåga att kommunicera med människor och i synnerhet företagare. Tack vare mina erfarenhet av att själv driva företag har jag helt enkelt förståelse för helheten i att driva företag och allt vad det innebär. I övrigt är jag en glad, positiv och utåtriktad person som har nära till skratt och får andra att känna sig trygga i min närvaro!

Något inte alla vet om mig är att jag är en jäkel på att spela luftgitarr!

Kontaktuppgifter

  • 0733-50 30 11

Dela via