IUC Projekt | Övrigt

Techday - Skånes industridag

11 mars

Techday - Skånes industridag
11 mars

Techday är en årlig träffpunkt för industri- och teknikföretag som vill ligga i framkant, följa forskning, lyfta blicken och diskutera industrins utmaningar och möjligheter. Temat på dagen är Tillväxt i med- och motvind.

Till Techday bjuder vi in industriföretag, analytiker och debattörer som bidrar med olika infallsvinklar på industrins utmaningar och möjligheter, och på aktuella trender. De belyser de områden som är mest relevanta och av högsta intresse för industriföretagen.

På grund av pandemin har vi fått ställa in Techday 2020 och 2021, men 2022 träffas vi igen – så boka in Techday 11 mars 2022!
Tema: Tillväxt i motvind och medvind
Plats: Malmö Arena Hotel
Moderator: Cecilia Nebel

Håll utkik på denna sida och i vår kalender efter mer information som kommer efter hand. Så länge hittar du nedan en kort film från TechDay 2019, för att ge en känsla av hur dagen kan se ut.

Vi anpassar oss till kommande rekommendationer kring covid-19.

 

Vid frågor, kontakta Joakim eller Richard!

VD

0732-34 51 58

Joakim Enquist

VD

Min styrka på jobbet är min analytiska förmåga, och att alltid se till kundens bästa. Jag är noggrann, strategisk och drivs av att utveckla företaget och organisationen.

Som ledare drivs jag av att se ett team växa, jag utmanar och är tillåtande för att vi tillsammans ska kunna erbjuda det bästa för våra kunder och skapa en trivsam arbetsmiljö.

Något inte alla vet om mig är att jag är en mästare på att göra chokladpraliner!

Kontaktuppgifter

  • 0732-34 51 58

Projektledare

0768-64 99 03

Richard Greyling

Projektledare

Mina styrkor på jobbet är min nyfikenhet och att jag alltid har ordning och reda. Jag har även bra koll på teknik vilket gör mig till den inofficiella ”IT-killen” på jobbet.

Något inte alla vet om mig är att jag är en sydafrikansk irländare som är kvalificerad barista och är dessutom en erfaren cricketspelare!

Kontaktuppgifter

  • 0768-64 99 03

Dela via