Teknikworkshoppar

Sätt fart på din digitala transformation

Zoom

23 maj kl 09:00 - 12:00

Anmäl här
Sätt fart på din digitala transformation
Zoom
23 maj kl 09:00 - 12:00

En digitaliserad produktion kan öka kvaliteten, förbättra samarbetena över team och avdelningar och bidra till både förbättrad lönsamhet och utveckla företagets hållbarhetsarbete och affär. För mindre tillverkande företag finns det stora värden att hämta att i resan från papper och ohanterliga excelfiler till sensorer och synliggjord data. Men hur kan mindre tillverkande företag starta – och ro iland – den digitala resan utifrån försättningarna i den egna verksamheten?

Under workshoppen kommer vi att dela praktiska exempel från företags olika digitaliseringsresor och möjligheter och utmaningar de stött på. Genom att ta del av dessa berättelser och lärdomar kommer du förhoppningsvis se nya möjligheter för din organisation.

Workshoppen kommer också att erbjuda värdefulla verktyg och metoder för att mäta och utveckla din digitaliseringsmognad. Du kommer att lära dig hur du kan identifiera styrkor och svagheter inom ditt företag och formulera en handlingsplan för att accelerera din digitala transformation.

Dessutom kommer du att få möjlighet att nätverka och dela erfarenheter med andra deltagare från olika branscher och sektorer. Detta skapar en inspirerande och dynamisk miljö där du kan få nya idéer och insikter.

För vem?
Den här teknikworkshoppen riktar sig till er som är på gång eller påbörjat er digitaliseringsresa, men vill få en bättre förståelse och överblick för var ni befinner er och vad ni kan göra för att sätta fart på er digitala transformation.

Praktisk information
Samtliga Teknikworkshoppar genomförs digitalt
När: Torsdag den 23 maj 2024 kl 09–12
Var: Anslut via zoom länk, skickas före workshopen
Anmälan: Senast 20 maj, 2024

Medlemsansvarig

0733-50 30 11

Christine Harde

Medlemsansvarig

Mina styrkor på jobbet är min höga förmåga att kommunicera med människor och i synnerhet företagare. Tack vare mina erfarenhet av att själv driva företag har jag helt enkelt förståelse för helheten i att driva företag och allt vad det innebär. I övrigt är jag en glad, positiv och utåtriktad person som har nära till skratt och får andra att känna sig trygga i min närvaro!

Något inte alla vet om mig är att jag är en jäkel på att spela luftgitarr!

Kontaktuppgifter

  • 0733-50 30 11

Dela via