Nytt projekt: Jobbar du med teknik och tjänster inom e-mobilitet?

Malmö

31 mqj - 1 juni 2022

Nytt projekt: Jobbar du med teknik och tjänster inom e-mobilitet?
Malmö
31 mqj - 1 juni 2022

Jobbar du med teknik och tjänster inom e-mobilitet eller finns du i en organisation som arbetar inom området? Vill du vara med i ett projekt för att driva utvecklingen framåt, utveckla tjänsteerbjudanden och genomföra pilotinstallationer?

I ett nytt pilotprojekt vill vi sammanföra företag som jobbar med teknik för e-mobilitet, och offentliga organisationer för att utveckla tjänsteerbjudanden och genomföra pilotinstallationer.

Vi bjuder nu in till en workshop 31 maj till 1 juni i Malmö, där vi ska formera pilotprojekt och bygga upp konsortier för att driva utvecklingen av piloternas tjänster för e-mobilitet.

Meddela Mats Larsson, IUC Syd, om du intresserad av att delta i denna workshop: , 0733-55 24 11.

South Baltic E-Mobility as a Service.
IUC Syd, Danmarks Tekniska Universitet och Gdansk University of Technology har från South Baltic Interregprogrammet, tillsammans fått finansiering för detta pilotprojekt för att utveckla en ansökan till ett fullskaligt utvecklingsprojekt där vi i samarbete mellan företag och offentliga organisationer runt Södra Östersjön ska utveckla tjänster för e-mobilitet. Projektet heter South Baltic E-Mobility as a Service.

Dela via