Nätverksträff för teamledare och produktion

Digital träff

29 oktober, 9-11

Anmäl här
Nätverksträff för teamledare och produktion
Digital träff
29 oktober, 9-11

Den 29 oktober är det dags för nätverksträff med temat kompetensbehov vid omställning för teamledare och produktion. 

Vi har under året talat om en föränderlig omvärld, digital omställning som konsekvens av ökat distansarbete och hållbarhet för ledare. Vi talar nu om kompetensbehov vid omställning. Pandemi och fartyg som fastnat i farvatten har gjort att digital omställning och val av produktionsland förändrats allt snabbare. Vi vet nu precis vad vi skall göra, eller hur? Även om vi gör det och implementerar dessa förändringar så är chansen att lyckas väldigt mycket högre om organisationen är med, eller hur?

Möt Joakim Enquist, VD IUC Syd, som kommer att diskutera omställning och kompetensbehov. Han kommer att prata om verktyget Mind the Gap och projektet CoSkill som handlar om hur man strukturerat kan kompetenskartlägga sina behov vid omställningen.

För mer information och för anmälan 

VD

0732-34 51 58

Joakim Enquist

VD

Min styrka på jobbet är min analytiska förmåga, och att alltid se till kundens bästa. Jag är noggrann, strategisk och drivs av att utveckla företaget och organisationen.

Som ledare drivs jag av att se ett team växa, jag utmanar och är tillåtande för att vi tillsammans ska kunna erbjuda det bästa för våra kunder och skapa en trivsam arbetsmiljö.

Något inte alla vet om mig är att jag är en mästare på att göra chokladpraliner!

Kontaktuppgifter

  • 0732-34 51 58

Dela via