IUC Medlem

Nätverksträff för Monitor

16 September, 9.00-11.00

Nätverksträff för Monitor
16 September, 9.00-11.00

Den 16 september är det dags för årets tredje nätverksträff för Monitor där du får möjlighet att lyfta behov och utmaningar inom systemet –  samt diskutera detta med monitorexpertis.

Inför träffen kommer vi att hämta in de frågeställningar ni har och vill diskutera, både vad gäller direkta behov i systemet och faktorer runtom som påverkar användandet av systemet. Det går bra att delta oavsett om man använder sig av G5 eller G4. Nätverksträffen kommer att gästas av en Monitorkonsult som svarar på frågor, ger tips och är med i dialogerna med er som deltagare.

Vi tar i förväg in era frågeställningar och planerar innehållet i träffen tillsammans med konsulten från Monitor. Skicka frågor till  och

VD

0732-34 51 58

Joakim Enquist

VD

Min styrka på jobbet är min analytiska förmåga, och att alltid se till kundens bästa. Jag är noggrann, strategisk och drivs av att utveckla företaget och organisationen.

Som ledare drivs jag av att se ett team växa, jag utmanar och är tillåtande för att vi tillsammans ska kunna erbjuda det bästa för våra kunder och skapa en trivsam arbetsmiljö.

Något inte alla vet om mig är att jag är en mästare på att göra chokladpraliner!

Kontaktuppgifter

  • 0732-34 51 58

Dela via