Exklusivt för plus- och nätverksmedlemmar

Nätverksträff: Affärssystemet Monitor

Digitalt via Teams

9 februari, 09.00-11.00

Anmäl här
Nätverksträff: Affärssystemet Monitor
Digitalt via Teams
9 februari, 09.00-11.00
Den 9 februari är det dags för Monitors första nätverksträff för 2023 – Vid nätverksträffarna medverkar alltid experter från Monitor. Deltagarna har stora möjligheter att lyfta behov, frågeställningar och utmaningar inom systemet och få en direkt återkoppling på dessa från Monitor.
Inför träffen kommer vi att hämta in de frågeställningar ni har och vill diskutera, både vad gäller direkta behov i systemet och faktorer runtom som påverkar användandet av systemet. Det går bra att delta oavsett om man använder sig av G5 eller G4.

 

Datum och tid: 9 februari 2023 kl 09.00 – 11.00
Plats: Digitalt via Teams, länk

Anmäl dig här

Vi tar i förväg in era frågeställningar och planerar innehållet i träffen tillsammans med konsulten från Monitor. Skicka frågor till .

Vill du och ert företag helt kostnadsfritt prova på en träff i nätverket? Kontakta då Christine här nedan:

Medlemsansvarig

0733-50 30 11

Christine Harde

Medlemsansvarig

Mina styrkor på jobbet är min höga förmåga att kommunicera med människor och i synnerhet företagare. Tack vare mina erfarenhet av att själv driva företag har jag helt enkelt förståelse för helheten i att driva företag och allt vad det innebär. I övrigt är jag en glad, positiv och utåtriktad person som har nära till skratt och får andra att känna sig trygga i min närvaro!

Något inte alla vet om mig är att jag är en jäkel på att spela luftgitarr!

Kontaktuppgifter

  • 0733-50 30 11

Dela via