Exklusivt för plus- och nätverksmedlemmar

Prova på: IUC Syds produktionsnätverk

Odigo Consulting

9 december

Anmäl här
Prova på: IUC Syds produktionsnätverk
Odigo Consulting
9 december

Det finns idag flera manuella och monotona arbetsuppgifter som inte har en självklar lösning på marknaden för automation, men det finns möjlighet att skräddarsy lösningar med hjälp av en robot. Odigo vill sänka tröskeln för företag som skulle kunna automatisera delar av sin produktion, men inte riktigt vet hur. De hjälper sina kunder att integrera kollaborativa robotar i arbetsflödet – från idé till verklighet.

Men hur fungerar det egentligen? Vilka är vinsterna? Finns det potentiella fallgropar? Och hur kommer man i gång?

Den 9 december har ni möjlighet att komma och prova på en nätverksträff. Just den här träffen blir i formen av ett robotlabb. Här får ni möjlighet att träffa en tekniker och bygga en robotapplikation. Hör Marcus Engqvist och Tor Bratt berätta om fördelarna med en kollaborativ robot, bra saker att tänka på innan investering och såklart flera goda exempel från företag som kommit en bit på sin automationsresa.

Vill du och ert företag delta i vårt produktionsnätverk?

Möjligheten att delta och bygga upp era kompetenser och kunskaper i produktionsnätverket ingår i våra plus- och nätverksmedlemskap i IUC Syd. Vill ni bli medlemmar och produktionsnätverket eller något av våra andra nätverk? Kontakta Marcus Engqvist här nedan.

Projektledare

0702-74 59 72

Marcus Engqvist

Projektledare

Min styrka på jobbet är se helheter och trender, jag har även förmågan att inspirera och coacha.

En dold talang jag har är att jag kan spruta eld!

Kontaktuppgifter

  • 0702-74 59 72

Dela via