Monitornätverket: Mät er produkts klimatavtryck och säkra transparensen kring hållbarhet

Digitalt

30 november, kl 9.00-11.00

Anmäl här
Monitornätverket: Mät er produkts klimatavtryck och säkra transparensen kring hållbarhet
Digitalt
30 november, kl 9.00-11.00

När Monitornätverket träffas den 30 november presenteras Monitors nya miljöfunktion – Sustainability by Monitor – som hjälper er att mäta er miljöpåverkan, utvärdera den och vidta strategiska åtgärder för att minska utsläpp och resursförbrukning. Monitorkonsulten Manuel Berglund kommer att visa hur funktionen fungerar i praktiken.

År 2026 kommer alla små- och medelstora företag inom EU behöva upprätta hållbarhetsrapporter för sociala och miljömässiga aktiviteter enligt den nya rapporteringsstandarden ESRS (European Sustainability Reporting Standards). Det är därför viktigt att redan nu börja förbereda organisationen och ta reda på vad det nya direktivet kommer att innebära för er.

Med Monitors affärssystem Sustainability by Monitor kan ni mäta er produkts klimatavtryck i enlighet med ESRS, säkra transparensen kring hållbarhet och bidra till att EU når målsättningen om netto nollutsläpp 2050.

Vi ses den 30 november – varmt välkommen!

Medlemsansvarig

0733-50 30 11

Christine Harde

Medlemsansvarig

Mina styrkor på jobbet är min höga förmåga att kommunicera med människor och i synnerhet företagare. Tack vare mina erfarenhet av att själv driva företag har jag helt enkelt förståelse för helheten i att driva företag och allt vad det innebär. I övrigt är jag en glad, positiv och utåtriktad person som har nära till skratt och får andra att känna sig trygga i min närvaro!

Något inte alla vet om mig är att jag är en jäkel på att spela luftgitarr!

Kontaktuppgifter

  • 0733-50 30 11

Dela via