Industrifika - Att bygga riktigt framgångsrika företag med agila metoder

Digital plats

10 november, 15.00-16.00

Anmäl här
Industrifika - Att bygga riktigt framgångsrika företag med agila metoder
Digital plats
10 november, 15.00-16.00

Den 10 november är det dags för vår näst sista Industrifika innan jul – med temat ”Good to Excellence”. Bli inspirerad av Fredrik Malmqvist som belyser agil metodik för att förbli konkurrenskraftig.

Hur bygger man egentligen riktigt lönsamma och framgångsrika företag? Vägen dit är sällan spikrak. På vägen mot framgång möter många bolag flera utmaningar, inte minst vad gäller lönsamhet. Många gånger bottnar problem och utmaningar i kvalitetsbrister, bristande planering, svaga leveranser och bristande uppföljning. Men så behöver det inte vara. En agil metodik kan hjälpa företagen att ta utvärderande förbättringssteg framåt i hela sin verksamhet.Välkommen till en Industrifika där vi lär oss att bygga framgångsrika och konkurrenskraftiga företag.

Ta chansen att lyssna till Fredrik Malmqvist, partner på Management Partners i Malmö. Med målsättningen att ge fler företag verktyg och kunskap för att bygga framgång kommer Fredrik att lära oss om agila metoder, organisationer och hur vi lyckas med vårt förbättringsarbete. Men också hur företag kan hantera motgångar i förbättringsarbetet.

 

Koka kaffet och bulla upp så ses vi för en digital inspirerande fika!Datum: 10 novemberTid: 15.00 – 16.00Plats: Digital (länken skickas ut via mejl)

Anmäl dig här

Vid frågor kontakta Christine!

Medlemsansvarig

0733-50 30 11

Christine Harde

Medlemsansvarig

Mina styrkor på jobbet är min höga förmåga att kommunicera med människor och i synnerhet företagare. Tack vare mina erfarenhet av att själv driva företag har jag helt enkelt förståelse för helheten i att driva företag och allt vad det innebär. I övrigt är jag en glad, positiv och utåtriktad person som har nära till skratt och får andra att känna sig trygga i min närvaro!

Något inte alla vet om mig är att jag är en jäkel på att spela luftgitarr!

Kontaktuppgifter

  • 0733-50 30 11

Dela via