Exportflopparna (och succéerna) som gör er exportresa snabbare och smidigare

Digitalt

5 oktober, kl 15.00-16.00

Anmäl här
Exportflopparna (och succéerna) som gör er exportresa snabbare och smidigare
Digitalt
5 oktober, kl 15.00-16.00

För stora delar av den tillverkande industrin ligger världens alla länder och regioner öppen som en potentiell marknad och spelplan. Men en exportsuccé är varken spikrak eller självskriven. Språkbarriärer, kulturkrockar och osäkerhet kan göra den mest ambitiösa exportsatsningen till en flopp.

Vi hälsar er välkomna till IUC Syds Industrifika. Den här gånger kommer Bo Nilsson, exportkonsult på Deskago och exportlots på Exportkreditnämnden, att berätta om exportflopparna som ert företag kan lära er av, så att ni snabbare och smidigare kan etablera er på en ny marknad. Men självklart också hemligheterna bakom exportsuccéerna som resulterat i mångdubblad omsättning och lönsamhet.

Bo Nilsson har mer än 30 års erfarenhet och har arbetat med att etablera flertalet företag på marknader utanför Sveriges gränser, ex Aimpoint, Granuldisk, Axis, EntreMatic, Ankarsrum Kitchen, Sunnex och TTM Energiprodukter.

Bo Nilsson, Deskago

 

Medlemsansvarig

0733-50 30 11

Christine Harde

Medlemsansvarig

Mina styrkor på jobbet är min höga förmåga att kommunicera med människor och i synnerhet företagare. Tack vare mina erfarenhet av att själv driva företag har jag helt enkelt förståelse för helheten i att driva företag och allt vad det innebär. I övrigt är jag en glad, positiv och utåtriktad person som har nära till skratt och får andra att känna sig trygga i min närvaro!

Något inte alla vet om mig är att jag är en jäkel på att spela luftgitarr!

Kontaktuppgifter

  • 0733-50 30 11

Dela via