Välkommen till en presentation av insikter, utmaningar och möjligheter kopplat till cirkularitet inom livsmedelsnäringen.
Kom till The Tivoli i Helsingborg och lyssna på intressanta resultat av en förstudie kring restflöden inom livsmedelssystemet. Hur kan man ta tillvara restprodukter som idag slängs? Hur gör man hållbara affärer av de cirkulära idéerna?
NÄR: 16 juni 2022, kl 15.00 – 16.00
VAR: The Tivoli, Köpenhamnskajen 1, Helsingborg
Förstudien har genomförts av tre skånska kluster – IUC Syd, Livsmedelsakademin och Packbridge. Talare under presentationen är:
- Linda Håkansson, IUC Syd
- Olof Nyström, Packbridge
- Per Simonsson, Livsmedelsakademin
Denna träff arrangeras inom Skåne Innovation Week.
MER INFORMATION OCH ANMÄLAN HÄR
Kontakt på IUC Syd: Samir Halimanovic,