IUC Syd tipsar: Cirkulära affärssteg - en kunskapsserie

Digitala träffar

18/1 och 19/1 2022

IUC Syd tipsar: Cirkulära affärssteg - en kunskapsserie
Digitala träffar
18/1 och 19/1 2022

Få insikt i den cirkulära ekonomins affärsmöjligheter i kunskapsserien Cirkulära affärssteg

Vad får du?
Om du deltar i Cirkulära affärssteg kommer du kunna identifierar affärsmöjligheterna i en cirkulär ekonomi och lägga grunden för att möta den ökande efterfrågan på cirkulära produkter och tjänster. På bara 10 investerade timmar (varav 6 digitala) får du kunskap och insikt om den cirkulära ekonomins affärspotential, inte minst på lång sikt, då vi belyser det cirkulära systemet och de cirkulära affärsmodeller och strategierna som finns. Cirkulära affärssteg motiverar dig att själv börja ta vara på affärsmöjligheterna i en cirkulär ekonomi.

Målgrupp
Små och medelstora företag i Skåne och Blekinge.

Kostnad
INGEN! Det är kostnadsfritt då projektet är finansierat av ERUF via Tillväxtverket.

Anmälan/mer information
Läs mer och anmäl dig på https://cireko.se/projekt/cirkulara-affarssteg-sydsverige/ eller kom på någon av informationsträffarna inför vårens omgångar:

Cirkulär affärssteg har fått väldigt bra feedback från tidigare deltagare gällande kvalitet och bredd på innehållet, så missa inte chansen. Vi håller bara på 2022 ut.

Har du frågor, kontakta

Projektet Cirkulära affärssteg är ett projekt som drivs av näringslivsorganisationen CirEko och finansieras till 50 % av Tillväxtverkets stöd ur den Europeiska regionala utvecklingsfonden.

Dela via