Hållbarhetsarbetet kan vara skillnaden mellan kris och framgång

Digital träff

3 mars 2022, kl 15-16

Hållbarhetsarbetet kan vara skillnaden mellan kris och framgång
Digital träff
3 mars 2022, kl 15-16

Den 3 mars ses vi igen på Industrifika

Till våra Industrifikor bjuder vi in gästföreläsare för intressanta diskussioner kring teman med betydelse för industrin. Vårens kommande datum, alltid på en torsdag, alltid kl 15-16:
3 mars, 7 april och 5 maj

Tema 3 mars: Johan Wessman, vd på Øresundsinstituttet, berättar om resultaten från arbetet med en hållbarhetsstudie

Efter två år med coronapandemi öppnas samhället successivt upp, så även gränsen över Öresund. Samarbeten med Danmark drar igång. Vi kan åter fokusera på viktiga utmaningar, som arbetet för att skapa ett hållbart samhälle i alla dess dimensioner. Det är bråttom och det innebär snabba förändringar för både oss som privatpersoner och för näringslivet. För företagen kan ett väl genomtänkt hållbarhetsarbete innebära skillnaden mellan kris och framgång. Öresundsregionen är på många sätt en föregångare när det gäller hållbar stadsutveckling och inte minst på den danska sidan av sundet finns stora planer när det gäller grön energi.

Anmäl dig redan nu och utnyttja detta tillfälle att lyssna på Johan Wessman, vd på Øresundsinstituttet. Johan berättar om resultaten från arbetet med en hållbarhetsstudie man gjort på uppdrag av Sparbanksstiftelsen Finn.

Du får möjlighet att ställa frågor och diskutera hur ditt företag kan dra nytta av möjligheterna i vår dansk-svenska gränsregion.

Anmäl dig till

Vi ser fram emot att se dig på vår industrifika – varmt välkommen!
.

Industrifika är en av våra medlemsförmåner – läs mer om vårt medlemserbjudande för

Dela via