IUC Syd tipsar

3x webbinar om kompetenshöjning inom Energi, Industri samt IoT&AI

Digitalt

9 april kl 8.00

Anmäl här
3x webbinar om kompetenshöjning inom Energi, Industri samt IoT&AI
Digitalt
9 april kl 8.00

Under vårvintern arrangerar Sydsvenska Industri- och Handelskammaren tre webbinar som riktar sig till arbetsgivare med behov av kompetenshöjning inom branscherna Energi, Industri samt IoT&AI.

Har du den kompetens som behövs? Välkommen till en serie av tre webbinarier där vi tar tempen och går igenom framtidsutsikter inom tre olika branscher samt ger förslag på hur du kan hitta rätt kompetens, för den finns, närmare än du tror. Vi fokuserar här på tre aktuella branscher: Energi, Industri och IoT/AI.
Inom dessa branscher är det både utmanande och bråttom att rätt kompetens finns på plats för att klara av den gröna omställningen, digitaliseringen och det omfattande teknikskiftet som vi befinner oss mitt i. Det handlar om hur vi kan nyttja nya möjligheter för att behålla konkurrenskraften i södra Sverige.

Olika branschexperter kommer tillsammans med Sydsvenska Industri- och Handelskammaren ge oss inblick i hur det ser ut nu men även hur de ser på den framtida utvecklingen.

 

Tisdag den 19 mars, kl. 9.00-9.30, riktas strålkastarljuset på Industri / Robot / Processer.

Joakim Enquist, VD för IUC Syd, går igenom hur industrisektorn har utvecklats och hur den gröna omställningen och digitaliseringen nu påverkar spelplanen inom olika delar av industrivärlden. Handelskammaren kommer visa några exempel på snabbspår till den kompetens som efterfrågas mest.

 

Anmäl dig till en av träffarna – eller alla!

Träffarna är kostnadsfria.

Dela via