IUC Syd flyttar & skalar upp tillsammans med Mileway i Tobaksfabriken i Malmö

IUC Syd flyttar & skalar upp tillsammans med Mileway i Tobaksfabriken i Malmö

Från och med det första kvartalet 2025 kommer IUC Syd att flytta in i Tobaksfabriken i Malmö. På 600 kvm kommer vi att ha kontor, utbildningslokaler, konferensrum, och en inspirerande produktionshörna.

Flytten och lokalen ger oss möjlighet skala upp och bredda vår verksamhet i linje med industrins utvecklingsbehov. Det kommer vi att göra tillsammans med våra partner och med vår projektportfölj som grund. I Tobaksfabriken kommer vi att skapa den fysiska och naturliga mötesplatsen som länge har saknats för tillverkande företag i Skåne, säger Joakim Enquist, VD för IUC Syd.

Foto Tobkasfabriken

Foto Tobaksfabriken

– Vi är stolta över att introducera IUC Syd som en ny Mileway-kund och glada över att välkomna teamet till sina nya lokaler i Tobaksfabriken. Det blir otroligt spännande att följa den utveckling som IUC Syd kommer att driva tillsammans med sina partner, genom att skapa en naturlig mötesplats som ett industriellt utvecklingscenter, med utrymme för praktiska aktiviteter, föreläsningar och mycket mer, säger Jesper Hofmann, Senior Asset Manager på Mileway.

Tobaksfabriken är en spännande ny destination med stora möjligheter för företag som behöver plats för att möta kunder, lagerhålla produkter och arbeta från en och samma plats. Området är ett levande lättindustri- och handelsområde med utmärkta trafikförbindelser och närhet till centrala Malmö. Det finns goda cykel- och kollektivtrafikförbindelser till lokalen och parkeringsmöjligheterna är goda.

Mer information om den kommande verksamheten och våra erbjudanden i Tobaksfabriken kommer att komma. Håll utkik på iucsyd.se och i våra kanaler!

Köks- och konferensutrymme Tobaksfabriken

Köks- och konferensutrymme Tobaksfabriken

 

Har du några frågor? Kontakta Joakim Enquist här nedan:

VD

0732-34 51 58

Joakim Enquist

VD

Min styrka på jobbet är min analytiska förmåga, och att alltid se till kundens bästa. Jag är noggrann, strategisk och drivs av att utveckla företaget och organisationen.

Som ledare drivs jag av att se ett team växa, jag utmanar och är tillåtande för att vi tillsammans ska kunna erbjuda det bästa för våra kunder och skapa en trivsam arbetsmiljö.

Något inte alla vet om mig är att jag är en mästare på att göra chokladpraliner!

Kontaktuppgifter

  • 0732-34 51 58

Dela via

FLER NYHETER SOM DU KANSKE GILLAR

Alla

Kundcase: Inission Syd fick stöd att automatisera tidskrävande arbetsmoment

”Vi har hittat en rimlig nivå att göra en förstudie på. Vi sätter stort värde på presentation vi fick. Den…

26 september, 2024 — Lästid 5 min

Alla

Kostnadsfritt stöd att automatisera Pack & Plock i Produktionsboosten

Vilken del av ert pack & plock kan ni automatisera? Automatiserade lösningar för att hantera pack och plock, vi kallar…

4 september, 2024 — Lästid 3 min

Alla

Kajsa förstärker teamet bakom Arbetsmarknadskunskap

Vi hälsar Kajsa Lundqvist välkommen till oss på IUC Syd. Efter introduktion och utbildning kommer Kajsa snart ge sig ut…

9 september, 2024 — Lästid 1 min

Alla

IUC Syd och Industrimässorna Öresund i nytt partnerskap

IUC Syd har nyligen startat ett partnersamarbete med Livexpo/Industrimässorna Öresund 2025. Som den företagsstödjande aktör IUC Syd är med målsättning…

17 september, 2024 — Lästid 1 min