Techday – Tillväxt i med- och motvind, 11 mars 2022

Techday arrangeras av IUC Syd och är en årlig träffpunkt för industri- och teknikföretag som vill ligga i framkant, följa forskning, lyfta blicken och diskutera industrins utmaningar och möjligheter.

Till Techday bjuder vi in industriföretag, analytiker och debattörer som bidrar med olika infallsvinklar på industrins utmaningar och möjligheter, och på aktuella trender. De belyser de områden som är mest relevanta och av högsta intresse för industriföretagen.

TECHDAY 2022 – Tillväxt i motvind och medvind

Pandemiåren 2020 och 2021 fick vi ställa in men nu ska vi äntligen träffas! Den 11 mars öppnar vi dörrarna till TECHDAY 2022. (Vi anpassar oss till kommande rekommendationer kring covid-19)

Årets tema: Tillväxt i motvind och medvind
Plats: Malmö Arena Hotel

Moderator: Cecilia Nebel

Håll utkik på denna sida och i vår kalender efter mer information som kommer efter hand. Så länge hittar du nedan en kort film från TechDay 2019, för att ge en känsla av hur dagen kan se ut.

Richard Greyling och Joakim Enquist svarar gärna på frågor. Du hittar deras kontaktuppgifter här nedan.

Kontaktuppgifter

Projektledare

0768-64 99 03

Richard Greyling

Projektledare

Mina styrkor på jobbet är min nyfikenhet och att jag alltid har ordning och reda. Jag har även bra koll på teknik vilket gör mig till den inofficiella ”IT-killen” på jobbet.

Något inte alla vet om mig är att jag är en sydafrikansk irländare som är kvalificerad barista och är dessutom en erfaren cricketspelare!

Kontaktuppgifter

  • 0768-64 99 03

VD

0732-34 51 58

Joakim Enquist

VD

Min styrka på jobbet är min analytiska förmåga, och att alltid se till kundens bästa. Jag är noggrann, strategisk och drivs av att utveckla företaget och organisationen.

Som ledare drivs jag av att se ett team växa, jag utmanar och är tillåtande för att vi tillsammans ska kunna erbjuda det bästa för våra kunder och skapa en trivsam arbetsmiljö.

Något inte alla vet om mig är att jag är en mästare på att göra chokladpraliner!

Kontaktuppgifter

  • 0732-34 51 58