Techday – Tillväxt i med- och motvind, 20 maj 2022

Techday arrangeras av IUC Syd och är en årlig träffpunkt för industri- och teknikföretag som vill ligga i framkant, följa forskning, lyfta blicken och diskutera industrins utmaningar och möjligheter.

Till Techday bjuder vi in industriföretag, analytiker och debattörer som bidrar med olika infallsvinklar på industrins utmaningar och möjligheter, och på aktuella trender. De belyser de områden som är mest relevanta och av högsta intresse för industriföretagen.

TECHDAY 2022 – Tillväxt i med- och motvind

Pandemiåren 2020 och 2021 fick vi ställa in men nu ska vi äntligen träffas! Vi öppnar dörrarna till TECHDAY 2022 den 20 maj.

Årets tema: Tillväxt i med- och motvind
Plats: Quality Hotel View i Malmö

Moderator: Cecilia Nebel

Webbsida för bokning, talare och mer information

Vi ser fram emot att ses, och så länge hittar du nedan en kort film från Techday 2019, där du får en känsla av hur dagen kan se ut.

Richard Greyling och Joakim Enquist svarar gärna på frågor. Du hittar deras kontaktuppgifter här nedan.

Kontaktuppgifter

Projektledare

0768-64 99 03

Richard Greyling

Projektledare

Mina styrkor på jobbet är min nyfikenhet och att jag alltid har ordning och reda. Jag har även bra koll på teknik vilket gör mig till den inofficiella ”IT-killen” på jobbet.

Något inte alla vet om mig är att jag är en sydafrikansk irländare som är kvalificerad barista och är dessutom en erfaren cricketspelare!

Kontaktuppgifter

  • 0768-64 99 03

VD

0732-34 51 58

Joakim Enquist

VD

Min styrka på jobbet är min analytiska förmåga, och att alltid se till kundens bästa. Jag är noggrann, strategisk och drivs av att utveckla företaget och organisationen.

Som ledare drivs jag av att se ett team växa, jag utmanar och är tillåtande för att vi tillsammans ska kunna erbjuda det bästa för våra kunder och skapa en trivsam arbetsmiljö.

Något inte alla vet om mig är att jag är en mästare på att göra chokladpraliner!

Kontaktuppgifter

  • 0732-34 51 58