Erbjudande: 52 timmar kostnadsfri coachning som skapar värde för resultaträkningen och klimatet

Den gröna omställningen öppnar nya möjligheter med start i affären. Men hur ser vägen ut och vilka beslut behöver små- och medelstora industriföretag ta för att sy ihop affärsmodellerna med investeringar i en effektivare produktion som skapar värde för både resultaträkningen och klimatet?

Skräddarsydd coachning utifrån ert företags behov och utmaningar

Nu kan små- och medelstora industrier i Skåne få kostnadsfri coachning, vägledning, råd och kunskaper motsvarande upp till 52 timmar av våra affärsutvecklare och industricoacher. Med start i ert företags nuläge, affärsmål, förutsättningar och strategier kan vi coacha er i teknikens möjligheter, utveckla gröna och hållbara affärsmodeller och visa hur exempelvis digitala verktyg, sensorer och robotar kan effektivisera er produktion.

Kompetenser och verktyg som IUC Syd erbjuder er

Våra kompetenser, och verktygen i vår verktygslåda, sträcker sig från hållbarhetsstrategier, cirkulära affärsmodeller, kompetens- och omvärldsanalyser till transformationsresor, produktionsutveckling och vägledning till finansiering för investeringar i ny teknik. Självklart kan vi även stötta er i genomförandet i en genomförandeplan.

Start innan sommaren

Coachningen påbörjas innan sommaren och ska avslutas senast 31 augusti 2023. Beroende på utvecklingsbehov finns det möjlighet att koppla in ytterligare expertkompetens från RISE, Energikontoren och IVL Svenska Miljöinstitutet.

Coachningen påbörjas innan sommaren och ska avslutas senast 31 augusti 2023.

IUC Syd står redo att ta sig an era utvecklingsresor. Är ni redo att skapa nya och gröna affärer?

Varmt välkomna att kontakta:

Christine Harde, projektledare hos IUC Syd, på

Erbjudandet är en del av den nationella satsningen, och finansieras via, Omställningslyftet där IUC Syd är en utförande partner. Omställningslyftet är en gemensam satsning från Tillväxtverket, RISE, SISP, Energikontoren Sverige, IUC, IVL och SuPr. Projektet delfinansieras av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden (ERUF).

Medlemsansvarig

0733-50 30 11

Christine Harde

Medlemsansvarig

Mina styrkor på jobbet är min höga förmåga att kommunicera med människor och i synnerhet företagare. Tack vare mina erfarenhet av att själv driva företag har jag helt enkelt förståelse för helheten i att driva företag och allt vad det innebär. I övrigt är jag en glad, positiv och utåtriktad person som har nära till skratt och får andra att känna sig trygga i min närvaro!

Något inte alla vet om mig är att jag är en jäkel på att spela luftgitarr!

Kontaktuppgifter

  • 0733-50 30 11

Dela via

FLER NYHETER SOM DU KANSKE GILLAR

Alla | IUC Projekt

MÖJLIGHET JUST NU: Stärk ditt företag med skräddarsydd spetskompetens

Låt en nyexaminerad akademiker utföra ett strategiskt, kvalificerat utvecklingsprojekt i ditt företag, med målet att hitta vägar för ökad energieffektivisering…

8 juni, 2021 — Lästid 3 min

Alla

Ställ ut med IUC Syd på Elmia Subcontractor 14-16 november 2023

Elmia Subcontractor är norra Europas ledande underleverantörsmässa, en mötesplats för företag inom tillverkande industri, deras kunder och leverantörer. Under ett…

23 mars, 2023 — Lästid 4 min

IUC Medlem

Medlemserbjudande: 52 timmar kostnadsfri coachning i produktionsutveckling i Industrins hus

Vi bjuder nu in våra medlemmar till Industrins hus i Lund, vår fysiska miljö för produktionsutveckling, innovationer och nya affärer…

8 mars, 2023 — Lästid 2 min

Alla

AMK-teamet förstärks med ny klassrumskommunikatör

Vi hälsar Kevin Thalamcherry välkommen till oss på IUC Syd. Kevin blir en del av teamet som jobbar med långsiktig…

27 februari, 2023 — Lästid 1 min